chrome karty
chrome karty
čau, neviete či už google vydal update na to že ked zavriem omylom prehliadač tak sa mi uložia otvorené karty ?? nič som nenašiel tak či náhodou... je to pre mňa veľký nedostatok od Googlu
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: chrome karty
klucik > moznosti > karta zaklady > Pri spusteni: Znovu otvorit naposledy otvorene stranky.
ta moznost tam je bud od zaciatku, alebo uz pekne dlho
ta moznost tam je bud od zaciatku, alebo uz pekne dlho
no to je pekné, ale aj nepraktické. skôr by sa mi hodilo niečo čo by ma upozornilo ako mozilla: naozaj chcete zatvorit všetky karty či niečo také...to sa mi potom neotvorí homepage..
Skús použiť kombináciu rozšírení Session Manager a Window Close Protector do chrome.
Pomocou session managera si uložíš aktuálne otvorené taby v okne, ktoré potom môžeš kedykoľvek obnoviť. Window Close Protector ťa upozorní, pred zatvorením viacerých tabov.
LINK
Pomocou session managera si uložíš aktuálne otvorené taby v okne, ktoré potom môžeš kedykoľvek obnoviť. Window Close Protector ťa upozorní, pred zatvorením viacerých tabov.
LINK
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
aviatik, strasne zdlhave kliknut po obnoveni tych kariet middle clickom na home 
o to nejde, ide o to že keď to zavriem s 10 otvorenými kartami tak na druhý deň už ich asi nebudem potrebovať resp. sa nimi už nebudem zaoberať.. tak to musím všetko pozatvárať...G0lDiER_ napísal:aviatik, strasne zdlhave kliknut po obnoveni tych kariet middle clickom na home
Goten: díky,pozriem sa na to