Google Chrome zlyhal
Google Chrome zlyhal
Mam problem s Chromom. Vzdy ked sa na nejakej stranke prihlasim (facebook, e-mail alebo tu na fore) tak sa mi zatvori a vypise ze "Google Chrome zlyhal". Neviete cim to moze byt?
Re: Google Chrome zlyhal
Skús aktualizovať na naj-verziu.
Mam najnovsiu verziu.
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne to robilo tiež, dôvod neznámy, ale daj refresh a nabehne ti to.
A co mi akoze nabehne? Ved mne to zatvori cele okno a vypise Google Chrome zlyhal.Chcete ho restartovat? A ked restartujem tak ma hodi tam kde som bol ale vsetko je odhlasene.
-
tm_a.s.
Light Professional
aha, chápem, tak s tým nespravíš nič, prejdi na firefox
Z neho som presiel na Chrome a velmi som si ho chvalil. To uz akoze fakt nic nespravim?
-
vrtulnik
Medium Professional
Nwm, či to pomôže, ale skúšal si režim kompatibility?
Ehm, to ani neviem co je 
-
Scorpion90
King
neviem ci ti to pomoze, ale ja ked mam nejaky problem "neznameho" povodu tak zvyknem prebehnut nb cc cleanerom a dost casto to zaberie 
Odinštaluj úplne google chrome. Po odinštalácií vymaž adresár chrome vo Vista/7: C:\Users\<username>\AppData\Local\Google\
v XP: C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\Google
Prečisti registre. Stiahni si samostatnú inštaláciu Google Chrome: http://www.google.com/chrome/eula.html? ... ne=1&hl=sk a nainštaluj ho.
Aby si nestratil záložky, tak si ich pred odinštalovaním chrome vyexportuj resp. si zapni synchronizáciu.
Ak používaš len google chrome (nepoužívaš operu ani firefox) odinštaluj adobe flash player. Google chrome má už flash player integrovaný.
v XP: C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\Google
Prečisti registre. Stiahni si samostatnú inštaláciu Google Chrome: http://www.google.com/chrome/eula.html? ... ne=1&hl=sk a nainštaluj ho.
Aby si nestratil záložky, tak si ich pred odinštalovaním chrome vyexportuj resp. si zapni synchronizáciu.
Ak používaš len google chrome (nepoužívaš operu ani firefox) odinštaluj adobe flash player. Google chrome má už flash player integrovaný.
Nepomohlo. Stale to iste dookola. Kym som ho nenainstaloval bol som v celku spokojny ale teraz mi chyba 
Skús si teda nainštalovať google chrome z DEV kanála http://www.google.com/chrome/eula.html?extra=devchannel
Aj to som uz skusal. 
ja by som skúsil klik pravým na zástupcu "Google Chrome" ďalej Vlastnosti potom Kompatibilita a zaškrtnúť voľbu "Tento program spustiť v režime kompatibility pre:" a vyber Windows XP (Service Pack 3)
Tak som to s Chromom vzdal. Nepomoho nic. Ale teraz sa rozhodujem aky prehliadac pouzivat. Firefox ako jediny prehliadac mi na stranke s vela obrazkami "seka". Nove verzie IE vyskusane nemam. A Opera mi ide najlepsie no niesom na ten prehliadac vobec zvyknuty. Bol by som rad keby ste mi odporucili nejaky vas preferovany prehliadac s nejakymi kratkymi komentarmi z vasej skusenosti s danym prehliadacom.
Este by ma celkom zaujimalo ze ak sa niekto venuje tvorbe stranok ci to robi napr. pre Operu a potom opravuje pre IE alebo sa to robi rovno pre IE. Tomuto velmi nechapem. Dakujem za vase odpovede.
Este by ma celkom zaujimalo ze ak sa niekto venuje tvorbe stranok ci to robi napr. pre Operu a potom opravuje pre IE alebo sa to robi rovno pre IE. Tomuto velmi nechapem. Dakujem za vase odpovede.
on mozno seka len ked je vela reklam tak si daj firefox a + doplnok adblock
-
DjBass
Darca
K tomu tvoreniu webu... Vo Firefoxe, Opere, Safari to ide viac-menej rovnako, čiže najprv sa robí kód pre tieto prehliadače. Potom sa vytvorí HTML podmienka pre CSS súbor prípadne iné elementy webstránky. Do CSS stačí vpísať už len tie prvky, ktoré chceš zmeniť, nemusíš vypisovať celé CSS. Nie je to pravidlo, niekto možno začína optimalizáciou pre IE.