samsung wave vs htc legend
samsung wave vs htc legend
Dobry den , chcel by som sa spytat ktori sychto dvoch telefonov je lepsi.Pouzivat ho budem na internet,hudbu,fcb,maily atd.Mam cenovy rozpocet max 390eur.Dakujem
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: samsung wave vs htc legend
Osobne by som šiel do HTC
Samsung ma lepsi hardware. HTC vyzera luxusne, je to stylovy telefon. Android ponuka dobru customizaciu operacneho systemu.
Je to len na tebe co preferujes. Ja osobne by som uz priplatil a kupil HTC Desire. Ked nemas viac penazi tak by som bral Legend. Dostanes schopny telefon s perfektnym dizajnom, dobrym OS i ked HW bude trocha zaostaly.
Je to len na tebe co preferujes. Ja osobne by som uz priplatil a kupil HTC Desire. Ked nemas viac penazi tak by som bral Legend. Dostanes schopny telefon s perfektnym dizajnom, dobrym OS i ked HW bude trocha zaostaly.
Ok , budem rozmyslat a este sa mi tu naskytla taka moznost , ze by som mal nejake cashe naviac a tak pozeram , ze ani ten Samsun Galaxy S nevyzera zle...Co by ste skor brali Galaxy S alebo HTC Desire?
Ja by som bral HTC, kedze so Samsung-mi mam zle skusenosti. Ale kazdy preferuje inu znacku. Pri Desire mas HTC sense UI pri Samsungu mas TouchWiz. Skus si pozriet nejake videa na youtube alebo ked mas moznost tak v nejakom obchode si ich obzriet. Tusim v O2 by mali mat Desire.
-
luto
Darca
Hardwar-ovo je na to lepsie Samsung. Technicke specifikacie oboch : http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3141
Aj mne sa viac pozdava ten Samsung,lebo kamarat ma HTC Hero a ten Android nie,ze by bol zly,ale zda sa mi to az velmi zlozite mozno ako Business telefon ale nie ako telefon pre teenagera....Bada je mozno na tom rovnako,ale ja som odchovanec Samsungov.....Ale zase o HTC som detto pocul len dobre...
Tak potom ber ten samsung. ten v podstate okopiroval iPhone. Ale kedze ma Android rovnako ako HTC aj tam budu nastavenia a podobne veci rovnako zlozite. Akurat budes mat iny home screen atd
Ja som myslel Samsung Wave...Ten Galaxy S NWM...
-
Andreso
Medium Professional
Kvalita spracovania sa mi páči viac HTC, do karát hrá aj OS. Foťáky v HTCčkach neexcelujú, neviem ako je to u samsungoch.
Dakujem za odpovede,este porozmyslam...
ja by som volil HTC.