tomexx napísal:Je to sice takpovediac hlupost, ale aj tak... Viac by sa mi pacilo, ak by sa avatary zarovnavali na lavy okraj bunky, ako vsetko ostatne...
taketo veci adresuj tvorcom phpbb, a nemyslim ze zarovnane nalavo by to vyzeralo lepsie
Ja mam jeden navrh. V tejto sekcii -tema pridavanie avatarov. Tie prispevky ktore uz su "vybavene" by sa mohli zmazat. Myslim si, ze je to zbytocne, aby tam bolo 6 stran z toho 5 uz "po". A takto sa to stale hromadi...
Szentivanyi Laszlo napísal:Ja mam jeden navrh. V tejto sekcii -tema pridavanie avatarov. Tie prispevky ktore uz su "vybavene" by sa mohli zmazat. Myslim si, ze je to zbytocne, aby tam bolo 6 stran z toho 5 uz "po". A takto sa to stale hromadi...
Na hlavnej stranke aby bolo pri kazdej sekcii vypisane kolko ludi si
prave prezera danu kategoriu. Sice je to pisane hned na zaciatku
kde donej vojdete ale nebolo by naškodu keby to bolo aj na hlavnej
site.
t0m4s3 napísal:stavy moderatorov su momentalne plne, praca sa myslim stiha, takze nie je dovod. Ked to niektory z modov zabali, budeme o tom uvazovat
Myslim ze poriadok je tu dobry ale myslel som to tak ze si to zasluzi a mozno by celkom dobre poradil tak ako to robim ja ked o niecom hovorim... ale je to len taky napad z rana..
Podla mna tu chyba diskusia o autach a motorkach, nebolo by zle keby pribudla diskusia "MOTO (alebo podobne)". Nemuselo by sa to vsetko hromadit v "OSTATNE". A myslim, ze by tu bolo dost fanusikov aut a motoriek...
QyncY napísal:Podla mna tu chyba diskusia o autach a motorkach, nebolo by zle keby pribudla diskusia "MOTO (alebo podobne)". Nemuselo by sa to vsetko hromadit v "OSTATNE". A myslim, ze by tu bolo dost fanusikov aut a motoriek...
Ja si myslim pravy opak, toto forum nema sluzit ako diskusia o autach a motorkach, na to su vyhradene ine fora. Toto forum som zakladal s tematikou PC a nie pre motoristickych fanusikov, uz je to aj tak toho o autach dost.
hojko napísal:Ja si myslim pravy opak, toto forum nema sluzit ako diskusia o autach a motorkach, na to su vyhradene ine fora. Toto forum som zakladal s tematikou PC a nie pre motoristickych fanusikov, uz je to aj tak toho o autach dost.
no tak hojko povol aspon taka mala sekcia a hned by si tam supol aj virtual tuning
hojko napísal:Ja si myslim pravy opak, toto forum nema sluzit ako diskusia o autach a motorkach, na to su vyhradene ine fora. Toto forum som zakladal s tematikou PC a nie pre motoristickych fanusikov, uz je to aj tak toho o autach dost.
Ked hovoris, ze toto forum je o PC, tak preco tu su temy, ktore vobec nic nemaju spolocne s PC? A auta trosku suvisia s PC. Ale napokon ty si tu admin takze rob ako myslis, to bol len navrh.