Nazdar. Počul som, že existuje nejaký software ktorý dokáže nastaviť anténu Wifi, teda ju dať na iný smer či čo, niečo také... a dosť by sa mi niečo podobné hodilo, nakoľko moja Wifi dokáže prijať signál len buď v blízkosti routeru, alebo s ťažkosťami a malou rýchlosťou aj cez stenu, ... no proste nechce sa mi stále byť pri routeri, chcem aj do inej izby byť, no to je cez dve steny a Wifi sa tam dá chytiť len keď správne natočím notebook (niekedy notebookom mixujem aj 5 minút kým chytí poriadny signál)...
Vďaka za pomoc.
Soft na nastavenie Wifi antény
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Soft na nastavenie Wifi antény
Tak na to ti žiaden software nepomôže. Kúp si lepšiu anténu....
-
L.E.n
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ani to nepomôže. Vieš čo som spravil? USB Wifi anténu do počítača a novú anténu do routera, ani to nepomohlo, chyba je niekde inde. Drivery mám posledné.
co mas za router ?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Skús si v nastaveniach routra zmeniť kanál. Ja bývam v bytovke a síce som signál mal ako tak dobrý, ale strašne dlho ma napájalo, net bol pomalý a každú chvíľu padal. Nakoniec som zistil že ďalší dvaja v dosahu majú rovnaký kanál a jak som ho zmenil, tak už ide v pohode.
-
L.E.n
Light Star
Kanál som menil asi sto krát, vážne to nie je tým. Druhý notebook sa napojí v pohode odvšadiaľ s plným signálom, chyba je v tejto karte.
Aj router je v pohode. Ten som menil už tri krát, všetky pracovali v podstate rovnako a intenzita signálu sa nezmenila.
Aj router je v pohode. Ten som menil už tri krát, všetky pracovali v podstate rovnako a intenzita signálu sa nezmenila.
-
K3winQo
Amateur
Tak je chyba v karte.. Kúp novú nie ? Sám píšeš, že v routri to nie je ..
-
L.E.n
Light Star
Mám notebook a externá (USB) karta sa neosvedčila.K3winQo napísal:Tak je chyba v karte.. Kúp novú nie ? Sám píšeš, že v routri to nie je ..