Ako vytiahnúť data z PC
Ako vytiahnúť data z PC
Ako by som nohol vytiahnúť data z PC, ktorý nejde zapnúť ?
Mám jeden PC (stolový) ale nejde zapnúť. Presnejšie - zapnúť ide ale monitor nič. Keď som ale monitor pripojil k notebooku, tak fungoval.
Na tom PC mám data, ktoré potrebujem. Preto by som ich chcel dostať von a PC dať do opravy. Máte nejaké nápady ako na to ? Alebo aspoň ako by som zapol ten PC ? Ďakujem ...
Mám jeden PC (stolový) ale nejde zapnúť. Presnejšie - zapnúť ide ale monitor nič. Keď som ale monitor pripojil k notebooku, tak fungoval.
Na tom PC mám data, ktoré potrebujem. Preto by som ich chcel dostať von a PC dať do opravy. Máte nejaké nápady ako na to ? Alebo aspoň ako by som zapol ten PC ? Ďakujem ...
Re: Ako vytiahnúť data z PC
Načo chceš zapínať celý PC? Rozober, vytiahni HDD, daj do fungujúceho PC a zálohuj o dušu 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...vytiahni HDD a zapoj u kamoša alebo v inom PC...
Ale akonáhle otvorím PC a vytahnem HDD, tak ho už nebudem môcť reklamovať lebo je v záruke. A potrebujem ho dať reklamovať, lebo blbne ....
Tak ho daj do opravy s tým, nech ti nemažú HDD (Ak nejde obraz, tak bude problém v grafickej karte a tá s HDD nemá nič)
Prípadne ešte môžeš skúsiť vymeniť kábel od monitora. Je možné, že len on je zlý
Prípadne ešte môžeš skúsiť vymeniť kábel od monitora. Je možné, že len on je zlý
Okej ... tak zatiaľ dík...
kábel nebude zlý keďže na inom pc mu ten monitor ide. To bude grafická. A nepípa ti komp nejako nezvyčajne pred tým ako sa zapne ?
Ak by si náhodou mal aj integrovanú grafiku, skús to zapojiť do nej, obraz ti nabehne a ak sa sama nezapne za primárnu prepni to v biose. Ale len ak máš AJ integrovanú.
ak neni na kompe nalepka, tak ho kludne otvor
-
JanSMD
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
To sa naozaj cudujem ,ze este existuju fy. ktore takto plombuju PC. Som myslel ,zee to bolo tak aktualne tak pred 10rokmi. Akoze sa vola ta fy? Aby sme sa jej vsetci rozumni vyhybali. Pravdepodobne nejaki srubkari nechcu aby ich niekto skontroloval.
Aky som happy ,ze ja mam zaruku na kazdy komponent samostatne

Aky som happy ,ze ja mam zaruku na kazdy komponent samostatne