Tv signal lepsi na HD alebo Full hd?
Tv signal lepsi na HD alebo Full hd?
Neviem ci to tu uz bolo ale nenasiel som. Chcel by som vediet ze ked na tv primam normalny tv signal bud zo satelitu alebo digitalne co je Pal 572 tak ci bude lepsi obraz na HD obrazovke alebo Full hd obrazovke lebo niekde som cital ze na hd niekde na full tak nevim ci sa oplati hd alebo full hd kupit ked na tom chcem aj filmy v bluray pozerat ale aj telku. dakujem
Re: Tv signal lepsi na HD alebo Full hd?
Je HD Ready a Full HD...ked chces pozerat bluray tak kupuj jednoznacne FULL HD. A pri tom tvojom "Pal 572" bude obraz rovnaky na oboch. [ak budu mat samozrejme rovnaku uhlopriecku, na 107 bude obraz horsi ako na 94..]
noo sak ten pal ci co to je je vsade okrem Hd prohramov ktore su v 720p..aha takze je to v podstate jedno...
ci bude lepsi na HD alebo na FULL HD to je tazka otazka. Zalezi od televizoru. Aku velku uhlopriecku chces, a kolko chces investovat. Ak chces 82 cm, tak ti staci HD, pretoze na FULL HD by si rozdiel nevidel. Ak chces nieco vacsie, tak tam uz zalezi na financiach, lebo kupovat lacne FULL HD - to by si mal este horsi obraz ako na HDcku. zase ak chces investovat viac, tak chod do FULL HD - hlavne nove modely sa uz robia viac vo FULL HD pri vacsich uhloprieckach, ale ako hovorim, zalezi od financii. Ked si kupis fajn FULL HD, alebo HD, tak ten obraz bude dobry na oboch.