Ahojte.
Zhanam nejaky script , ktory by mi zobrazoval kalendar a po kliknuti na jednotlive dni mi zobrazil aj udalosti na dany den.
Ak viete o niecom takom , pls. napiste.
Dakujem
kalendar
Re: kalendar
Do googla zadaj Kalendár php, alebo Kalendár na web a niekoľko ich tam nájdeš 
Mozes linknut nejaky? lebo ja som nasiel iba jednoduchy kalandar , a nie taky , do ktoreho by som vedel aj zadavat nejake tie udalosti...
Ak nenájdeš ty, nenájdem ani ja. Vzhľadom na to, že mne sa hľadať nechce, tak to môžeš skúsiť 
Takisto ak si to dal do programovania, vieš čo to je. Choď na linuxsoft.cz, pozri si seriál o php, sprav si kalendár a uprav ho tak, aby si tam vedel vkladať udalosti
Alebo si nainštaluj na web php-fusion. Do toho je mod kalendár tak, ako ho chceš
Takisto ak si to dal do programovania, vieš čo to je. Choď na linuxsoft.cz, pozri si seriál o php, sprav si kalendár a uprav ho tak, aby si tam vedel vkladať udalosti
Alebo si nainštaluj na web php-fusion. Do toho je mod kalendár tak, ako ho chceš
že mne sa hľadať nechce, tak to môžeš skúsiť ....
sprav si kalendár a uprav ho tak, aby si tam vedel vkladať udalosti .....
tomu sa hovori velka ochota a pomoc....
sprav si kalendár a uprav ho tak, aby si tam vedel vkladať udalosti .....
tomu sa hovori velka ochota a pomoc....
Čo si čakal? Ó jasné, tu máš, toto skús, nejde? Tak počkaj, mám 2 hoďky čas, nakódim ti nejaký. A chceš to s administráciou, alebo to budeš pridávať rovno do kódu? A databáza, alebo súbory, hmm? 
Ponúkni nejakú odmenu a určite sa dohodneme
Ponúkni nejakú odmenu a určite sa dohodneme
Fórum nie je o hladani kšeftu , ak mas cas , tak sa popozeras , ak nieco mas , tak to poskytnes, a ked nie , tak aspon das rady ako sprav si kalendár a uprav ho tak, aby si tam vedel vkladať udalosti .....
//autoeditácia príspevku (21 Júl 2010, 14:34)
Nasiel som toto:
http://www.google.com/calendar/render
Na moje poziadavky staci
Ak by mal niekto o podobne daco zaujem....a aby ani kolega nemusel tolko rozumu rozdavat ze najdi si a urob si a pod. kraviny....vsak BX?
//autoeditácia príspevku (21 Júl 2010, 14:34)
Nasiel som toto:
http://www.google.com/calendar/render
Na moje poziadavky staci
Ak by mal niekto o podobne daco zaujem....a aby ani kolega nemusel tolko rozumu rozdavat ze najdi si a urob si a pod. kraviny....vsak BX?