navigacia mio moov m400
navigacia mio moov m400
Zdravicko. mate nejake skusenosti s navigaciou Mio MOOV M400 ? Je to dobra kupa za 100 euro alebo nie. Popripade by ste odporucili nejaku inu v podobnej cene? Diki
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: navigacia mio moov m400
Cena je v pohode v prípade, že je to nový kus so zárukou a že tam máš mapy Európy, teda cca 44 krajín.
V tejto cenovej kategórii toho veľa nevymyslíš a ak sú mapy aktuálne, dopravia Ťa na miesto, kam si sa vybral.
Re: navigacia mio moov m400
Ja pouzivam TomTom One,...z mapami europy... nova ma stala 140e ale oplatilo sa,..
Zatial ma stale doviedla tam kde som chcel a aku adresu som zadal,...
Co sa mi najviac paci tak menu ma jednoduche a rychle,takze aj pocas jazdy sa da nastavit dalsia trasa,..
Predtym som stale pouzival gps v telefone...mal som tam viac navigacii ci Garmin,TomTom,Nokia mapy atd ale bud neukazovala presne moju polohu, (napr som bol uz za krizovatkou a gps ukazovalo ze soim este na krizovatke) alebo to mrzlo,par krat som nestihol odbocit lebo to zmrzlo a potom nabehlo uz ked som presiel odbocku atd...
Zatial ma stale doviedla tam kde som chcel a aku adresu som zadal,...
Co sa mi najviac paci tak menu ma jednoduche a rychle,takze aj pocas jazdy sa da nastavit dalsia trasa,..
Predtym som stale pouzival gps v telefone...mal som tam viac navigacii ci Garmin,TomTom,Nokia mapy atd ale bud neukazovala presne moju polohu, (napr som bol uz za krizovatkou a gps ukazovalo ze soim este na krizovatke) alebo to mrzlo,par krat som nestihol odbocit lebo to zmrzlo a potom nabehlo uz ked som presiel odbocku atd...