Ahojte, potreboval by som zistit ci sa daju z tejto stranky http://www.instantsfun.es/ stahovat tie zvucky, ak ano ako?
vopred vdaka za rady
download zvuciek
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: download zvuciek
v zdrojáku si pozreš cestu k tomu jednému tlačidlu čo chceš, napríklad: http://www.instantsfun.es/swf/burned.swf
toto swf si uložíš, a potom môžeš skúsiť nejaký swf dekompiler. Nezaručujem že z toho pôjde vytiahnúť zvuk, lebo nemám chuť sa s tým hrať ale je pravdepodobné že to pôjde
toto swf si uložíš, a potom môžeš skúsiť nejaký swf dekompiler. Nezaručujem že z toho pôjde vytiahnúť zvuk, lebo nemám chuť sa s tým hrať ale je pravdepodobné že to pôjde
ok dakujem moc, idem to skusit
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2010, 23:16)
...tak nejaky iny sposob by nebol? toto mi velmi nejde
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2010, 23:16)
...tak nejaky iny sposob by nebol? toto mi velmi nejde
musí ísť.. Z toho swf súboru si vytiahni pôvodný zvuk, ako ti poradil audiotrack, nájdi si nejaký swf dekompilér, na internete ich máš plno.
-
Dildogripak
Medium Professional
A ako to *.swf dostanem do PC? 
najprv som mal napísaný dlhý príspevok s tým že ako sa to robí cez zdrojové kódy atď atď ale potom ma napadlo že načo to budeme komplikovať, otvor si tú stránku, a v prehliadači daj Uložiť stránku ako, niekam si ju ulož a v súboroch tej uloženej stránky máš komplet všetky swf
a ešte malá rada: Najlepšie je uložiť si ju na plochu do úplne nového prázdneho priečinka, lebo sa ti uložia dva súbory - stránka (html) a priečinok so súbormi, a nájsť ich oba v bordeli na ploche robí niekedy problém
a ešte malá rada: Najlepšie je uložiť si ju na plochu do úplne nového prázdneho priečinka, lebo sa ti uložia dva súbory - stránka (html) a priečinok so súbormi, a nájsť ich oba v bordeli na ploche robí niekedy problém