hmm zadara uz asi nie ono dnes sa vyplati system mikrotransakcii takto nazhavia ludi a daju ako night povedal symbolicku cenu povedzme 4ecka to je pre cloveka nic ale ked si to objedna pol miliona ludi je to uz trosku sumicka za taku kravinu )) ale zabavnu kravinu ))
ok voe neda mi to generovanie map snazil som sa najst v subore kde to mam nainstalovane ale nic som nenasiel ten sdk ci je to niekde specialne hodene?uz tu temu chcem uzavriet nech tym neotravujem
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2010, 23:27)
Dunlop napísal:prečo nemám nikdy žiadnu hru v "play on steam group server"?
podla mna sa nebude platit za nove mapy a pridavky.Keby valve chcelo ryzovat na DLC-ckach tak by pytali peniaze aj za major updatov do TF2 a za mapy: the passing a crash course do L4D
To áno, ale vezmi si epizodický obsah na ktorý sa stále experimentálne obracia. Napríklad Sam & Max nedávno. Ale sú to len špekulácie. Každopádne sa vďaka editoru sa môžeme tešiť na veľa vecí od komunity
A TF2, L4D si si kúpil a svojím predajom zarobili veľké peniaze svojím tvorcom a hlavne Steamu, tak nejaký DLC zadara poteší hráčov a neuškodí veľmi financiám
Ono to nie je až taká ťažká hra. Na hard sa to dá prejsť. Niekoľko misií som si práve na hard prešiel ale keď sme dali najťachšiu úroveň, tak to dopadlo .
Hneď na začiatku prvej mapy začali skákať po nás tie parazity a to už bolo moc
//autoeditácia príspevku (21 Júl 2010 10:14)
Tailor to čo si tu dal za bludisko?
SSemtex čo zas dávaš???
Veď stiahneš, dvojklik na súbor s príponou .vpk v hre options > addons a je to tam...
Ako automatickejšie ešte chceš?
Aby ti hra hovorila že k dispozícií sú nové mapy?
Nuž ako môže valve vedieť že nejaký fanúšik práve vytvoril mapu?
lekoklatik napísal:SSemtex čo zas dávaš???
Veď stiahneš, dvojklik na súbor s príponou .vpk v hre options > addons a je to tam...
Ako automatickejšie ešte chceš?
Aby ti hra hovorila že k dispozícií sú nové mapy?
Nuž ako môže valve vedieť že nejaký fanúšik práve vytvoril mapu?
Je mnoho sposobov ako by to valve mohlo spravit, ale asi nemali taky dobry napad
Ktorý addon do hry od Valve, od fanúšikov si niekedy v živote stiahol cez steam klienta?
Samozrejme nie taký ktorý by si valve všimol a použil by ho vo svojích updatoch.
No poď do mňa