pomozes si tak ze proti nemu hrat nebudes... podla coho sudis ze mas cheaty ?bart1234 napísal:ludia prosim vas pomoztemi. Hram sa kamosom tuto hru proti sebe a mam take podozrenie ze pouziva cheaty jak sa to da zisti alebo mu to vtom zabranit?
Command & Conquers 3 - Tiberium Wars ONLINE
-
RainbowSix
Light Professional
.. hraci na vyssej urovni pouzivaju viac klavesnicu ako mysku a tak celkovo jeho pohyb, vytvaranie jednotiek a budov je znacne rychlejsi ako nas beznych mouserov
C&C3 som este proti ludskemu protivnikovi nehral, ale ak uz by som mal zahrat, tak by som mal problem - takticky mi to az tak dobre nemysli.. Ale mam chut na nejaku strategiu, len neviem co by som...
C&C3 som este proti ludskemu protivnikovi nehral, ale ak uz by som mal zahrat, tak by som mal problem - takticky mi to az tak dobre nemysli.. Ale mam chut na nejaku strategiu, len neviem co by som...
jj uz vecer som ani nemohol tak kedy dnes zahrame? vidim ze este nie ste pripojeni na hamachi, tam podte aby sme aj videly kto je kedy online
-mimohodom objavil som na kanes wrath bug - ked dame AI aby hrali za nejaku bonusovu rasu ako napr traveler59 alebo black hand, proste akakolvek z tych 6 tak pc vobec za nich nehra. Robi to aj vam alebo nie?
//EDIT Akurat som nasiel aj ine hamachi siete kde by mal cac3 ist, takze sa pripojte tiez a aspon bude serverou viac
Network:C&C3 FM1
Pass:war
Network:C&C3 FM2
Network:C&C3 FM3
//EDIT No co sa nerpihasujete? Ani vcera ani dnes? -dufam ze ked si to v 0.16 po polnoci pisal ze Zajtra ze si nemyslel ze zajtra po dnesku
//EDIT Hm.. no zatial sa len jeden z vas ozval a prihlasil na hamachi... a aj to par dni po tom ako napisal
-mimohodom objavil som na kanes wrath bug - ked dame AI aby hrali za nejaku bonusovu rasu ako napr traveler59 alebo black hand, proste akakolvek z tych 6 tak pc vobec za nich nehra. Robi to aj vam alebo nie?
//EDIT Akurat som nasiel aj ine hamachi siete kde by mal cac3 ist, takze sa pripojte tiez a aspon bude serverou viac
Network:C&C3 FM1
Network:C&C3 FM2
Network:C&C3 FM3
//EDIT No co sa nerpihasujete? Ani vcera ani dnes? -dufam ze ked si to v 0.16 po polnoci pisal ze Zajtra ze si nemyslel ze zajtra po dnesku
//EDIT Hm.. no zatial sa len jeden z vas ozval a prihlasil na hamachi... a aj to par dni po tom ako napisal
Re: Command & Conquers 3 - Tiberium Wars ONLINE
nezahral by niekto ?