Mám na predaj 2 kusy iPod Shuffle (to je ten maličký šikovný s klipsom). Obe sú s nabíjačkou teda ten spodok do čoho to nasadíš a to je zároveň nabíjačka aj pripojenie k Notebooku/PC. Akurát bez slúchatiek keďže tie čo používam si chcem nechať ale ináč sú na tú klasickú koncovku takže si ľahko pripojíte hocijaké alebo repro z pc atď. Mám ich ošúchané také nie čisto nové (žiadna krabica a somariny) ale sú funkčné to je hlavné. Ja ich nechcem len z toho dôvodu že tam treba inštalovať ten i-tunes program a len cez neho sa dajú pridávať súbory. Mne to proste vadí a idem si kúpiť inú značku čo funguje na princíp klasického USB kľúča.
Takže píšte na mail: [email protected]
PS: Najradšej by som to osobne vybavil keďže je to lepšie keď vidíte že to ide ale aj poštou. Som vám úprimne napísal že neni to najnovšie (ošúchané a pod) ale plne funkčné každé tlačidlo! A baterky tiež dosť držia u oboch. Viac ako napr. tuškové AAA. Do tých 15€ vyhovuje?
P: i-Pod Shuffle 2 ks
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: i-Pod Shuffle 2 ks
mam zaujem o 1 ks ponukam 5 e ked bez sluchadiel.mozes poslat a po odskusani poslem peniaze na ucet 
OK napíš mi na e-mail. Tam chodím každý deň a tam sa dohodneme detaily...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Lock: PREDANE