Inception

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Inception

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Christopher Nolan v plnej krase tak jak ho pozname nam uz zajtra v slovenskych kinach ukaze dalsie veldielo. V minulej dekade spravil revoluciu v kinematografii Matrix a podobna revolucia nas caka aj teraz.Inception ma byt plny napadov a zvratov. Kto si v dnesnej dobe dovoli natocit tak drahy a narocny film pre divaka?...mno jedine Nolan :)
Tak zajtra uvidime jak sa mi bude zaspavat. Viacej o filme napisem zajtra :)
http://www.csfd.cz/film/254156-pocatek/
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Inception

Príspevok od používateľa seth82 »

Nuž, tak si znova spravím reklamu... http://www.moviemania.sk/2029-recenzia- ... ption.html
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Naozaj dobrých Sci-Fi filmov sa točí poskromne , ale tento vyzerá nádejne. Zatiaľ má hodnotenie 95%
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

keby som nemal nohu v dlahe idem uz dnes do kina, takto musim pockat do zajtra, ked mi ju snad daju dole a budem moct sa pohybovat flexibilnejsie
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

inak tento film ma neskutocne zle casovanie,su prazdniny a kina su zaplnene len na polovicu
Valdyyyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Valdyyyy »

Teraz som dosiel z kina no parada.Tento rok zatial urcite najlepsi film a myslim ze to tak aj ostane
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Film , nesklamal , ako u vsetkych filmov Nolana aj tu pracoval mozog cely cas.
Torsku pomalsi zaciatok , inak dobrota ...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

ja som si o tom precital az teraz a to hodnotenie mi vyrazilo dych. Take nieco tu tusim od Dark Knight nebolo. Skoda, ze som to nenasiel skor, to by som uz dnes bol v kine, teraz sa na to dostanem az v utorok. Tesim sa, trailer vyzera dobre
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Práve som prišla z kina a bol to naozaj výborný film! Dôkladne premyslený, výborná myšlienka!
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Dnes som bol na tom v kine a musim povedat, ze je to pre mna film roka. Znova sa opakujem, Chris Nolan je v sucasnosti najlepsi holywoodsky reziser. Tak natocit film ako je tento, dokaze asi fakt len on. Vsetko do seba zapada a obcas nas potrapi a necha sa zamysliet co mal ten a ten dialog znamenat.
K obsadeniu, s hercami som bol spokojny (Tom Hardy je klasik :D ) aj ked DiCaprio nebol nikdy moj oblubenec, ale cim dalej, tym mi vo filmoch sedi viac. Od Ellen Page mozno niekto cakal nieco horsie, ale na Juno som si pocas filmu ani nespomenul.
Minimalne raz si Inception este urcite pozriem.

Film sa do mna niekedy zahryzne, ze o nom dost premyslam. Tento mam od prichodu z kina v hlave stale :D

Ak mate cas a mate radi Nolanove filmy, tento rozhodne odporucam. 9 z desiatich sa bude pacit urcite :)
robbo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa robbo »

Kus OT, ale neviete náhodou ako sa volá ten Cobbov "talizman", tá vec ktorá sa točila na stole?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Arthur: Quick, give me a kiss!
[She kisses him and then looks around]
Ariadne: Did that do anything?
Arthur: No. But it was worth a shot.
hlaska roka, aj ja chceeeeeeem, k filmu samotnemu som sa vynadril v najlepsom filme

ten talizman v anglictine sa vola top
Pekoss
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Pekoss »

Neskutocne dobry film... Mna najviac zaujala ta myslienka ci som aj ja vo sne.Kedze tam mozete prezit aj cely zivot.Neskutocne dobre premyslene :) 100% u mna.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nie som si celkom istý, či táto autorka videla iný film, ale čítajte:
http://www.novinky.cz/kultura/206733-di ... catek.html
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:Nie som si celkom istý, či táto autorka videla iný film, ale čítajte:
http://www.novinky.cz/kultura/206733-di ... catek.html
bohuzial ale ja s nou suhlasim! ocakavania som mal asi privelke.Cakal som nejaku revoluciu vo filme aku priniesom trebars Matrix ale toto bola len obycajna evolucia.
Uplne sme sa v kine s kamosmi smiali na uplne prvej scenke ze Di Caprio prezil Titanic :)))) Inception malo byt nieco uplne nove a napriek tomu si dovolujem povedat ze malo az 50% prvkov z Matrixu.Tu hudbu k filmu by som po filme Dark Knight spravil aj ja ze by som zostrihal a upravil niektore pasaze a to mam Hansa velmi rad.Neviem preco sa mi to nelubilo asi som nemal o tom filme vediet vobec nic,ved v trailery je skoro vsetko podstatne !!! a myslienka sen v sne niekoho sna ci tie 3 vrstvy jak to tam nazvali sa mi zda byt trapna...bude sa mi zaspavat uplne bez problemov :(
moje hodnotenie: bohuzial len 7/10 :?
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

MP4-25: Praveze DiCaprio ten "Titanic" neprezil, preto sa zobudil. :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

uplne sa zhodujem s tymto nazorom :

POMO ****

Paradox: Falošne “superchytrý” film, ktorý skrze úžas nad dosiaľ nevideným vzbudzuje konzumne pohodlný pocit, že v ňom do seba všetko perfektne zapadá. Keby obsahoval skutočné emócie a nejakú myšlienku, keby osudovosť a naliehavosť čerpal z príbehu a nie iba z koule-rvoucně-robustnej Zimmerovej hudby, keby mi umožnil sa spojiť s postavami a nenechával ma iba žasnúť nad ich magickými dialógmi, zrejme by som onomu lákavému pocitu dokonalosti a výnimočnej udalosti podľahol. Ale týchto, pre FILM kľúčových hodnôt, tu nie je o nič viac, než je života v obraze monotónnej siluety šedivých mrakodrapov na pozadí päťdesiatročného sna Cobba a Mal. Inception je “iba” mimoriadne efektná matrixovská póza.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Bol som nato vcera v kine a ako klobuk dole..Dlzka filmu sice bola nieco nad limit, ale to neznamena, ze som si ho nevychytnal..:)
Umna jasna 10tka..Kiez by takychto filmov zacalo vychadzat viac..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

MP4-25: ja samozrejme nekritizujem to, že má iný názor na film ako drvivá väčšina divákov (ten mám, ostatne, aj ja, hlavne v prípade Forrest Gump a Fight Clubu), mne skôr išlo o tie bludy, ktoré tam napísala - napríklad to, že DiCaprio hral nudného zlodeja snov (ORLY, on kradol sny? Ona to tam spomenula viac krát, nie iba raz, takž o preklep asi nešlo), prípadne, citujem: "Jako už v mnoha jiných se v něm v různých časových rovinách prolínají sny s realitou" - chcel by som, aby mi autorka vymenovala tú skupinu "mnoha iných" filmov :) Recenzie píšem už zopár rokov (tuším 5, asi mám jubileum) a hoci viem, že niekedy som dosť ovplyvnený svojím názorom, film si ale vždy pozriem dôkladne a netrepem sprostosti :)
lauro
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lauro »

ak sa mozem vyjadrit k tej recenzii tak co som cital v diskusii na CSFD tak ze tato reporterka alebo co to je nedala zahranicnemu filmu viac ako 75 % ze najviac dala The Dark Knight 80% ze viac ako 80 % dava len ceskym a slovenskym filmom takze neviem ci to ma v hlave dobre usporiadane :|
Napísať odpoveď