Ahojte mam router Belkin N+http://media.pcadvisor.co.uk/cmsdata/pr ... 0large.jpg od T-Comu... http://www.t-com.sk/internet-a-televizia-na-optike#2 Mam zavedenu optiku do bytu ktora vedie do modemu a z modemu do routra...
Problem je v tom ze ked som dal aktualizaciu firmwaru tak v priblizne polke priebehu vypadla v celom byte elektrina... Ked sa znova zapla router sa zapol ale vobec nesvietia niektore diody... svieti len dioda "router" a diody "download" (svetlo prechadza hore a dole....) k routru sa neda pripojit cez 92.168.2.1 a instalacne CD vobec nenaslo router ajked mam PC pripojeny priamo k routru...
Chcel som ho vyresetovat podla manualu ale reset nebol dokonceni (ma svietit wired) skusal som ho odpojit od el. siete ale nepomohlo... nechal som ho takto bezat celu noc ale nic...
Chcel by som vediet ci sa toto tiez niekomu stalo a ci vie ako ho zpojazdnit... Dik za pomoc
Problem s Routrom Belkin N+
Re: Problem s Routrom Belkin N+
manuál zahoď
skus ho poriadne vyresetovať, (podržať reset, stláčať ...) Všetky nastavenia by sa mali vrátiť do normálu , ak nepôjde ani potom tak skus odpojiť a znovu zapojiť to elek . Skus sa dostať do nastavení a ak nepomôže tak stím už asi nič nespravíš , najlepšie možno servis lebo vlastne firmware by mal riadiť úplne celý router , napríklad je som si ho odpálil na mp4 a už ju ani nezapnem , tak som ju zahodil 
nj moj 7 rocny PC ma zalohu bios ale router co nema ani 6 mesiacov nema nic vyresetovat to nejde len to blika... do nastaveni sa nedostanem keby sa dal flashnut firmware cez USB :-/
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 10:35)
tak problem vyrieseny dal som to do T-Comu a uznali mi reklamaciu tento tyzden ma prist novy router dik za pomoc
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 10:35)
tak problem vyrieseny dal som to do T-Comu a uznali mi reklamaciu tento tyzden ma prist novy router dik za pomoc
mam ten isty router ale chcel by som aby mi z modemu siel este cez datove zasuvky kablami net do inych izieb mam tie zasuvky nakrimpovane ked pripojim k tomu komp napise mi to ze sietovy kabel pripojeny ale net mi cez to nejde wifi mam samozrejme odpojene ako to rozbehat v com je zrada? moc sa v tom nevyznam moze ist net sucasne kablami aj cez wifi?