PS3 vs Xbox360

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.

PS3 or Xbox360???

PS3
101
39%
Xbox360
156
61%

Celkom hlasov: 257

cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

moj subjektivny nazor je ze xbox sa oplati viac nepytajte sa preco
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nechcem zakladat novu temu, ale pozeral som nejake videa na youtube ohladne wii. v japonsku je to teraz trend, tu nikto ani neodpise na prispevok co zabrdol do wii. ja keby som si mal vybrat, tak jedine wii :) napriklad taky box tam nebol zly a celkovo aj tie sporty. zatial je to len v plienkach, ale aj tak to vyzera celkom dobre. co takto doplnit do hlasovania wii? ja by osm bral asi to
metrix0007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa metrix0007 »

cawte chcel by soms a vas spata ze ci ma ps3 lepsiu grafiku na lcd 94 cm alebo plazme 94cm
bonno50
Star
Star

a

Príspevok od používateľa bonno50 »

aka zaujimava anketa a este zaujimavejs niektore a vyroky ako napriklad ze ,,PS 3 je rychlejsia a ma lepsie grafiku" hahahahah to som sa dobre zasmial .... obe konzoly mam doma a kludne mozem poedat ze Xbox 360 ma lepsie grafiky a v niektorych hrach o dost lepsie grafika hram na LCD Samsung FullHD 42"
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

will.i.am napísal:Xbox 360
PS 3
Tak procesor ma lepsi Xbox, ale grafika je urcite lepsia v PS3 a tu ide skor o grafiku by som povedal. Ma viac rozhrani a tak podobne... :)
Takze PS3 je urcite lepsia, ale znova ci az o taky cenovy rozdiel...
Procesor ma lepší x-box? :lol: grafika je lepsia na PS 3? :? chlape, asi nie si majiteľom ani jednej z týchto herných konzol. Čo sa týka hrubej sily, tak cell procesor PS 3 ky nemá konkurenta na trhu medzi konzolami. Čo sa týka celkovej grafiky, tak na x-box tuším ani nie sú hry pod 1080p, zatiaľ čo drvivá väčšina PS 3 titulov je 720p. Čo sa týka celkovej kvality efektov a celkového dojmu, tak vedie x-box. Od kiaľ to mám? Predajna brloh a jej zákazníci, napríklad...ináč internet a vlastné skúsenosti. Na PS3 ku je snáď len pár dych berúcich titulov, čo sa týka grafiky...Bohu žiaľ. Ale nie je to chyba PS3ky, ale vývojárov. Uncharted 2 je toho dôkazom.

P.S.: Áno mám obe konzoly a "pár" titulov na ne...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

uplink: kde si zobral ze na xbox nie su tituly pod 1080p? myslim ze vsetko hry na xko su len 720p alebo menej (mozno tie z Xbox Arcade maju 1080p) :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Toy M@ch!n3 napísal:uplink: kde si zobral ze na xbox nie su tituly pod 1080p? myslim ze vsetko hry na xko su len 720p alebo menej (mozno tie z Xbox Arcade maju 1080p) :)
z krabíc v brlohu na takmer každom titule, žeby? ;)
Aealo
Addict
Addict

to je pekne ze hra podporuje 1080p ale to nic nemeni na tom ze sa to len upscaluje z 720p :roll:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

uplink napísal:z krabíc v brlohu na takmer každom titule, žeby? ;)
LOLZ, zeby upscaling? :D
drobinho
Novice
Novice

Príspevok od používateľa drobinho »

Prosím vás dá sa PS 3 zachipovať?
Aealo
Addict
Addict

zachipovat ho mozes ako psa ale hry ti napalene nepojdu :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Toy M@ch!n3 napísal:to je pekne ze hra podporuje 1080p ale to nic nemeni na tom ze sa to len upscaluje z 720p :roll:
Gangy napísal:LOLZ, zeby upscaling? :D
Aj keď je to len upscalnuté, nič to nemení na fakte že na krabicu sú lepšie spravené a vyzerajúce hry. Spýtajte sa ľudu ;)...

Gangy, máš aspoň jednu z týchto dvoch konzol, alebo si proste len potreboval rýpnuť? Z viacerých postov mám pocit že máš obrovský pocit menejcennosti a kompenzuješ si to "tvrdými" postmi a odpismi. Pripadáš mi ako šváb z MiB, s tým rozdielom že nemáš neobmedzenú silu ako on :D
drobinho napísal:Prosím vás dá sa PS 3 zachipovať?
Nie nedá sa "zachipovať" Bohu žiaľ. Idú na nej len originálky a hry z PSN, ktoré si stiahneš. Jeden z dôvodov, prečo majú tak mnohí ľudia flashnutý x-box a nie tak mnohí PS3...
Gangy
Darca
Darca

uplink napísal:Gangy, máš aspoň jednu z týchto dvoch konzol, alebo si proste len potreboval rýpnuť? Z viacerých postov mám pocit že máš obrovský pocit menejcennosti a kompenzuješ si to "tvrdými" postmi a odpismi. Pripadáš mi ako šváb z MiB, s tým rozdielom že nemáš neobmedzenú silu ako on
Ja mam z viacerych tvojich postov pocit, ze s tebou nikdo nema zaujem komunikovat a tak lezies do tem kde vedome riskujes ze zas len zatrepes chu**** ako brno. Pripadas mi ako Dj-xXx, stym rozdielom ze ty uz nemas 13 rokov ako on. A to je dost smutne.

Ja neviem ale ja som fakt nemohol nezareagovat, ked zadres ze xbox ma len same FullHD tituly lebo si to cital na krabickach v brlohu. A tesne predtym sa ohanas tym ze obe konzoly mas doma... Ja sa priznam ze xbox360 doma nemam, ale fakt ze xbox tituly renderuje len na 720p mi bol znamy tak ci tak...

Inak povedane ma irituje ze si sa tu opat prezentoval ako na slovo vzaty odbornik s praktickymi skusenostami a v dalsom prispevku napises taky hnoj ze je ho citit az na balkon. Keby to bolo prvy krat...

Ale v podstate mas pravdu, skutocne som si nemohol "nerypnut", pretoze toto predstavenie bolo proste na smiech.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Si ťažký borec Gangy, darmo 8) nechytám sa na Teba ;)... :lol:
Gangy
Darca
Darca

uplink napísal:Si ťažký borec Gangy, darmo 8) nechytám sa na Teba ;)... :lol:
Dakujem, raz ta zo naucim :smt057
jukel
Professional
Professional

Re: PS3 vs Xbox360

Príspevok od používateľa jukel »

Môžte mi napísať aká je situácia teraz ? Upgradeovali konzoli svoj hardware ? Ktorá konzola má lepšiu grafiku/hrateľnost ?

Ceny hier čo som pozeral sú rovnaké. Aj ceny konzol :

KONZOLA XBOX 360 - 250 GB 239,49 €

Sony Playstation 3 80GB - 253,78 €

HDD je potrebný vlastne načo ? Dajú sa tam uložiť filmy, obrázky a tak ? ( mam externý 1TB HDD takže HDD na konzole mi netreba aj keď da sa WD HDD spojiť s konzolov ? )

Čo mi odporúčate ? Viac sa mi páči PS3, planuju predavat Playstation Move čo je teda ako Nintendo Wii. Ale nechám si poradiť.
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

len kvoli tomu MOVE si PS3 neber na X-BOX bude zase KINECT a je aj lacnejsi
Prílohy
pict-601.jpg
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Ďakujem vyzerá to tak že som viac nakolenený k XBOXU ušetrím tam na hrách ktoré si viem aj stianuť len neviem či si mám kupiť verziu s 20GB HDD alebo bez. Je tam tak potrebný ? Koľko zaberá nainštalovaná hra ?
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

Hry asi pojdu z DVD ... naco by si ich instaloval ... ukladat si mozes ine veci co tam idu (Savy od hier ,Filmy , Obrazky atd.)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Urcite si kup X360 s co najvacsim HDD podla tvojich financnych moznosti. Mechanika v Xku je totizto velmi hlucna (ja ked som hral v noci, tak to bolo dost rusive) ale ked hru skopirujes na HDD, tak konzola vydava minimalny hluk - co urcite ocenis ci uz v noci, alebo cez den. A jedna hra moze mat najviac nieco okolo 9GB.
Napísať odpoveď