Uz to hram 3-krat, nikdy som to nedohral
Dungeon siege
Dungeon siege
Som v 2. akte a 7. ci 8. kapitole, mam zabit draka, je to hlavny quest, ale ziadny drak sa mi tam nezjavi. A problem je v tom ze som si to tam predtym savol, takze ked pustim hru znovu, zase to je bez draka. Neviete niekto poradit? Hrat odznova to uz urcite nebudem...
Re: Dungeon siege
hras DS1 ci 2? Mam pocit ze 2ku, to je asi ta lokacia na hrade - ak ano tak musis ist na taku plosinu okruhlu a tam su take velke kuse alebo co uz si nepamatam, ak tam dojdes drak zacne utocit a ty ho musis znicit tymi kusami, pozor nestoj pri nich lebo potom nebudes moct strielat z kuse ak drak vychrli ohen. Jednotka to asi nebude kedze v jednotke drak sice bol ale nie v hlavnom queste.
vsak ano hram 2-ku.... lenze problem je v tom, ze je chyba v hre... mam ulohu v queste ze zabit draka, dojdem k tej kuse, ale ziadny drak sa mi tam nezjavi, to je ten problem...
tusim sa mi to stalo uz raz... vtedy som to prestal hrat, a teraz zase
Ja uz to hrat nikdy nezacnem
tusim sa mi to stalo uz raz... vtedy som to prestal hrat, a teraz zase
Ja uz to hrat nikdy nezacnem
skus pozriet na nete ci nieje neaky patch/fix.
Uz si presne nepametam ako to tam bolo,ale dungeon siege som vyhral aj ja
. Hral som to na najnovsom patchy(cislo si uz nepametam
) a nemal som ziadny problem
Uz si presne nepametam ako to tam bolo,ale dungeon siege som vyhral aj ja
vsetko uz mam porobene... aj patche aj cestinu 
nemas tam nahodou spravit este nejaky rozhovor? Viem ze mne sa stalo ze som nevedel co mam robit, nakoniec som zistil ze este musim spravit rozhovor
. Pripadne skus zajst do mesta pomocou portalu alebo chod prec a vrat sa, mozno sa drak zjavi.
nejde to furt... ja uz tam mam zlatu hviezdicku a v queste ze poraz draka... uz som rozhovory spravil... wuuaa 
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
si na tej plosine alebo uz dnu? lebo toho draka musis dorazit, pri kusiach ho zostrelis a potom sa prebura este cez stenu dnu v hrade
Nainstaloval som si Dungeon Siege orig. na win 7, vsetko slape jak ma, avsak hra mi neustale blika (ako keby sa vypinal a zapinal obraz v rychlom slede za sebou), neviem skusil som uz vsetko, graficke nastavenia v hre ci na karte, no nic stale to robi, neviete niekto poradit?