Zeby odchadzal HDMI port ? / Test HDMI portu
Zeby odchadzal HDMI port ? / Test HDMI portu
Potreboval by som si otestovat hdmi port na booku. Ked pripojim cez hdmi externy display, tak display nedetekuje ziadny signal. To iste ked prepojim hdmi->projektor. Windows sa tvary ze je vsetko ok, drivere su ok (asi), hdmi cable isto ok (skusal som 3 rozne hdmi kable co mam doma). Book mam uz cez dva roky, a doteraz mi slo vsetko ok. ale cca. 2 tyzdne dozadu sa to zacalo srat. VGA vystup na karte je ok, (vga->externe lcd= ok, vga->projektor=ok) Neviem ci nieje nieco zo systemom, nezda sa mi to. Raz sa mi to uz davnejsie tusim stalo, nejako som to ignoroval lebo priblizne v tej dobe som robil reinstall win7, a vsetko islo po reinstall ok az do teraz. Je nejaka aplikacia (pod win) s ktorou mozem otestovat hdmi port ? d.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zeby odchadzal HDMI port ? / Test HDMI portu
Skus mat zapojeny kabel uz pri starte Windows. Tak to robim ja, ked mi nezdetekuje televizor na HDMI porte hned po jeho pripojeni.
Ano, to co pises som robieval aj ja, fungovalo to. Ale teraz nic, ani trt. Nasiel som par ludi na forach, ktorym to zacalo robit teraz niekedy tiez, ale nikto nevie nic viac. Keby som aspon softwareovo mohol otestovat port ci je ok, alebo je zhas, nech aspon viem na com som ,fok
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hm, ziadnu testovaciu aplikaciu nepoznam ale skusil by som este preinstalovat (resp. aktualizovat) ovladace na grafiku.
samozrejme drivere som menil, starsie, novsie ...