Nieco na spanie

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
sano456
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Nieco na spanie

Príspevok od používateľa sano456 »

No takze moj problem je dost cudny. Budem byvat s kamosmi zase spolu v byte. Po minule roky to takto bolo tiez a bolo to celkom v pohode. Az na jednu vec. Obcas ked robili po nociach zurky, tak som sa p otreboval na dalsi den nutne vyspat. Avsak to bol pri tej ich hlasnej hudbe tak trochu problem. Niekedy ked sa ozeru tak ani nevedia kde su a tak potom samozrejme si obcas sadnu aj na gauc, a ja na nom spim. Takze ma obcas aj omylom stuchnu. Takze potrebujem od vas nieco po com spim ako zabity. Avsak nejakej zavislosti sa neobavam kedze to je raz za mesiac mozno.

P.S.: A nie nechcem ich poziadat o to aby zurku nerobili, nechcem im kazit atmosferu a navyse, casto zurujem s nimi.

Dakujem a prosim iba o rady tohto druhu:
nieco prirodne
nieco bez lekarskeho predpisu, avsak z lekarne to byt moze
nieco domacky vyrobene
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Re: Nieco na spanie

Príspevok od používateľa kinjeril »

Teple mlieko s medom a trochou cesnaku. Jo a ist si lahnut do druhej izby. :-)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Good Night Drink? Kupis v dm-ku za nejake euro-dve, ale ci to funguje, to neviem zarucit :-|
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

To z tým mliekom je, že si ho iba zohrejem na teplé a dám tam 1-2 lyžičky medu a spím jak batoľa ?
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

To s tým mliekom je tak, ako píšeš, no a potom skús ten good night drink. Veľa ľudí si to pochvaluje, no je na tebe, či ti to bude brať, alebo nie.
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

v dm drogerii som nedavno videl kapsuly na dobru noc, vyrobene na prirodnej baze 100 ks, stalo to nejakych 5 eur, v takej flasticke to bolo, no skusim to pohladat potom hodim foto

skus pozriet ten
Guten Abend Tee
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=sk

alebo tablety http://novy.vitar.cz/index.php?rec=818&d=1
sano456
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sano456 »

Wau, cakal som iba negativne reakcie na tuto temu... Ale, milo ste ma prekvapili. Toto je dovod preco je hojko forum lepsie od ostatnych :lol: . Ale aby som nebol iba OT. Ako velmi su tie vami postnute napoje/ tabletky ucinne? Tie drganice a podobne veci ma nezobudia?

//autoeditácia príspevku (22 Júl 2010, 19:27)
A co som napisal ze nieco prirodne tak som nemal namysli prirodne latky. Zle som sa vyjadril. Myslel som to tak ze nejake bylinky co natrham atd. A aby som to upresnil tak nemusia byt dodrzane vsetky tri body, ale bud prvy, druhy, alebo treti. Alebo dokonca ani jeden :D . Proste prijimam hocijake navrhy.

A este pre tych ktorym by tiez mohla tato tema pomoct tak pouzivam tie stuple do usi. Tusim ohropax alebo ako sa to vola. Ale jednoducho o tie drgance atd my hlavne ide kedze hluk mam takto vyrieseny.
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

k tym "drgancom": skus sa pozriet aj na dispozicne riesenie tvojej internatnej izby, presnejsie tvojho gauca, alebo si zries nejaku postel a nech sa hadzu po gauci kolko chcu..
este ma napadlo: co tak pohar (2 az 3 deci) piva? ja po nom spim ako zabity :D
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Odporučil by som čaj z medovky. Tú natrháš niekde na lúke, prípadne kúpiš. Uvaríš čaj, riadne silný, a za chvíľku si tuhý :)
Napísať odpoveď