Mám ho naozaj rada ?.-)
Mám ho naozaj rada ?.-)
Takkze chcela by som sa vás spytať ..stretla som jedneho chalana ..neviem vždy ked ho zbadám ..uplne som vedla ..=D neviem čo robím ...proste
..Každy den nanho myslím
. Myslím že ho mám fakt rada no neviem..? ako ho pozvať na rande ?alebo mu aspon dačo naznačiť?:D vopred dakujem 
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mám ho naozaj rada ?.-)
Čo tak napísať viac ? Ako napr. Či sa poznáte, vek, atď....
A čo my máme vedieť či ho máš rada ? To už musíš vedieť ty, podľa toho čo ti "vraví" srdce...
A čo my máme vedieť či ho máš rada ? To už musíš vedieť ty, podľa toho čo ti "vraví" srdce...
sorry ale uz kazda tema co tu vznikne sa svojim sposob opakuje. Prelistuj si pra temiciek, mas tam X tipov, trikov, navodov, lichotiek a neviem coho ako pozvat chalana/dievca na rande.
Urcite to neries cez Facebook/Pokec ale face to face
. Tiez niesom bohvie aky expert a lamac srdc , ale ked nieco citis tak to staci povedat inak ti sanca utecie a uz nemusi nastat dobra prilezitost.
Alebo si najdi ebook http://imgrocker.net/images/DatingforDummies.jpg a mozes studovat
Urcite to neries cez Facebook/Pokec ale face to face
Alebo si najdi ebook http://imgrocker.net/images/DatingforDummies.jpg a mozes studovat
Dalsia prudko zalubena dvanastka..do nemothy..
-
moosha
Darca
Vcera si dostala obcianku taze vsetci su tu dvanastky a trinastky?
-
K3winQo
Amateur
+K, to ma fakt rozosmialomoosha napísal:Vcera si dostala obcianku taze vsetci su tu dvanastky a trinastky?
A k téme
Normálne sa ho to opýtaj na rovinu,
kým je čas ...
omg mam rad parok v rozku? poradte mi!!
pozvi ho na kofolu a ono to uz pojde samo.samozrejme za predpokladu ze tu kofolu neodmietne.neskusis neuvidis
pozvi ho na kofolu a ono to uz pojde samo.samozrejme za predpokladu ze tu kofolu neodmietne.neskusis neuvidis
No ked si ho len stretla a si "rozbujnena" ked ho vidis, tak sa ti len paci, nie? Ako ho mozes mat rada, ak ho nepoznas?
V prvom rade sa s nim spoznaj a potom ho ries. Ak je nahodou blby ako lesenarska rula, usetris aspon centy za kofolu.
Oslov ho, skus s nim prehodit par slov a uvidis. Zakladom je sa nebat...
V prvom rade sa s nim spoznaj a potom ho ries. Ak je nahodou blby ako lesenarska rula, usetris aspon centy za kofolu.
Oslov ho, skus s nim prehodit par slov a uvidis. Zakladom je sa nebat...
-
KaptMichal
King
Podľa mňa ju to o dva týždňe prejde. Čo si tu, vážení nahovárate? 
-
bolek
Guru
Vek? Kde ste sa spoznali? Skús to cez spoločné záujmy a niekam ho pozvi.
Neskúsiš, nezistíš...
vsetkym vahajucim, ako som uz komusi pred mesiacom radil: "nehras all-in, nehras vobec"