Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
jistiny1,2 a inkasa za internat sa daju platit len z uctov zriadenych v CR. A to ci docasne mozes zadat slovensky ucet to neviem. Taketo veci treba volat na internatne oddelenia, tam ti to povedia presne.
-
gumb4ll
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
nemate niekto informacie, ktore skoly (zaujimaju ma hlavne skoly technickeho zamerania) budu otvarat druhe kolo prijimaciek?
zatial viem iba o fei-ke na STU-Ba
zatial viem iba o fei-ke na STU-Ba
-
DeFeAt
Medium Professional
som prijaty na STUBA-e a na TUKE, obidve FEIky
v BA mam odbor automatizácia a aplikovana informatika
v KE priemyselna elektrotechnika
kam by ste isli vy a preco?
viete mi povedat nejaky plusy alebo minusy tychto skol?
(da sa popri skoly STUBA niekde normalne pracovat?)
za odpovede dakujem
za odpovede dakujem
Budte radi za 19 % u nas sa to cislo pohybuje tak okolo 40 a viac...Pilifo napísal:Na bakalárskych štátniciach tiež neprešlo 19% ľudí, čo je tiež dosť.
Caute mam pisať odvolanie alebo nie?....Pretože v liste mam napísane:"V prípade nenaplnenia požadovaného počtu prijatých uchádzačov, fakulta bude ponúkať miesta daľším uchádzačom v poradí podľa výsledkov príjmacieho konania bez ohľadu na skutočnosť, či sa uchádzač odvolal alebo nie, t.j neúspešný uchádzač nemusí podať žiadosť o preskúmanie rozhodnutia o neprijatí (t.j. odvolať sa aby mu bolo ponúknuté uvoľnené miesto."
takze ta asi neprijali ???
ide o to, ze oni uvidia kolko ludi budu mat po zapise do 1. rocnika na dany odbor. Ak sa ten pocet naplni tak nic, ak nie tak pojdu postupne od najlepsie bodovo hodnotenich z prijimacich pohovorov. Vsak tam mas aj napisane, ze " bude ponúkať miesta bez ohľadu na skutočnosť, či sa uchádzač odvolal alebo nie ". Tzn si len spravis robotu navyse, ked sa budes zaoberat odvolanim. Neviem, na ktorom mieste si sa bodovo umiestnil ale drzim palce aby ti to vyslo
ide o to, ze oni uvidia kolko ludi budu mat po zapise do 1. rocnika na dany odbor. Ak sa ten pocet naplni tak nic, ak nie tak pojdu postupne od najlepsie bodovo hodnotenich z prijimacich pohovorov. Vsak tam mas aj napisane, ze " bude ponúkať miesta bez ohľadu na skutočnosť, či sa uchádzač odvolal alebo nie ". Tzn si len spravis robotu navyse, ked sa budes zaoberat odvolanim. Neviem, na ktorom mieste si sa bodovo umiestnil ale drzim palce aby ti to vyslo
-
TUCERO_SVK
Star
Podľa mňa sú to rovnocenné školy len jedna je v Košiciach a jedna v BA.DeFeAt napísal:som prijaty na STUBA-e a na TUKE, obidve FEIky
za odpovede dakujem
Osobne by som si vybral STU kedže je pre mňa známejšia a vraj sú v Ba menšie náklady na bývanie. Ale to neviem isto kedže tu bývam normálne.
A s tou prácou... no prvé 2-3 ročníky maximálne brigády lebo vtedy sa treba udržať kedže je veľké sito. Robotu si hladať by som odporúčal až od 3 alebo 4 ročníka ked je to už miernejšie.
Inak toto bol výskum 2008 http://www.fchpt.stuba.sk/docs/doc/tlac ... A_2008.pdf
Nájdeš tam že Fei získala lepšie hodnotenie. str 10 /Fei STU -2 miesto a Fei Tuka 13 miesto./
Konkrétne STU je najlepšia technická škola v SR. /Tiež sa idem tento rok pridať k študentom STU /
-
DeFeAt
Medium Professional
tak som zapisany na STUbu : p
Vie mi niekto povedat co vyzadovali tento rok na Univerzite Komenskeho Fakulte Managementu odbor Manazerska informatika na prijimacej skuske ?...docital som sa ze matika a anglicky jazyk, ale keby mi vedel niekto viac povedat .......a su na SR pripadne podobne zamerane odbory ?
-
zdravotnik
Light Professional
Chcel by sa opýtať, či je tu niekto, kto študuje na fakulte "Technológie a manažérstvo stavieb" STU BA. Je toto štúdium ťažké, alebo ho zvládne priemerný študent gymnázia? Ďakujem
-
kukiak
Addict
ak sa budes ucit tak zvladnes, ale priprav sa ze, prenasanie predmetov tam nie je nic vynimocne.
-
TUCERO_SVK
Star
študuje tam bratova frajerka ktorá vychodila umeleckú strednú a ešte popri tom študuje na STU FEI takže to asi až také ťažké nebude.zdravotnik napísal:Chcel by sa opýtať, či je tu niekto, kto študuje na fakulte "Technológie a manažérstvo stavieb" STU BA. Je toto štúdium ťažké, alebo ho zvládne priemerný študent gymnázia? Ďakujem
Možno tá bratova priateľka je nadpriemerne šikovnáTUCERO_SVK napísal:
-
zdravotnik
Light Professional
A ešte sa opýtam takto... to, že tam bude dosť matiky o tom niet pochýb, ale ako je na tom fyzika?
-
kukiak
Addict
fyziku uci jedna mila teta ktora ma tak milion rokov ale stale je ciperna, staci pri nej chodit na prednasky v prvej lavici aby ta poznala, pripadne urobit svočku a si za vodou. AK ta poznat nebude je to dost hc predmet a tiez sa hojne prenasa.
Študuje tu niekto na Vysoká škola medzinárodného podnikania ISM Slovakia v Prešove ?
-
Andi_Cibula
Addict
Nazdar VUŤáci - Palačáci 
No čo, už máte svoje izby ?
A kde máte ? Ja som si dal na 5. posch v budove A02
No čo, už máte svoje izby ?
Mám na mysli tých novýchPilifo napísal:Racius, však už od minulého roka
A kde máte ? Ja som si dal na 5. posch v budove A02
Racius, však už od minulého roka 
purkynak rulezz
racius minuly rok som byval na 5. poschodi A02, teraz sa stahujem na 3.poschodie A02. Budem byvat s kamosom. Ak by si nieco potreboval staci napisat alebo mozes dobehnut.