Sanderovi sa opat zadarilo, sice ani neviem preco sa mi to paci, ale po kazdom vypocuti je to lepsie a lepsie: Sander van Doorn pres. Purple Haze - Hymn 2.0
Tak trochu zhrniem Pleasure Island, hned uvodom snad len, ze Schulz a Dyk nehorazna nuda, asi ich najhorsie vystupenie ake som kedy pocul.
Set vecera pre mna Jochen Miller, to bola rozsekavacka jak hovado. Inak organizacia vyborna, ceny na baroch trosku vyssie ako by sa patrilo, ale dolezite, ze vobec neprsalo, takze nadhera
Tak ono Spencer & Hill aj z hovna upletu bic (tym nechces nijak znizovat kvality povodnej verzie piesne) - ma to ich klasicky elektro zvuk, proste nadhera
Ja som sa v poslednych dnoch namotal na toto:
Sander van Doorn - daisy / renegade (scot project master masher remix)
Inak je to zo setu godskitchen_ireland_2010_-_scot_project_29-05-2010.mp3 ktory sa da velmi lahko vygooglit
Dnes začalo hlasovanie DJMag TOP100, takže sa môžete činiť...Môj hlasovací rebríček vyzeral takto:
1.Tritonal
2.Matt Darey
3.Gareth Emery
4.Menno de Jong
5.Andy Moor
//u teba to bolo absolútne jasné, prekvapil ma možno tak ten Woods
Ja som sa dnes konecne dostal k Schulzovmu sunrise setu (Markus_Schulz_presents_-_Global_DJ_Broadcast_Ibiza_Summer_Sessions_22_July_2010), ma tam par starsich veci, momentalne ma najviac zaujalo Chuck Luis - Collision
Je to proste nadhera, jednoduchy track, ale vsetky zvuky su krasne zladene