CS 1.6 Server hojko.com
-
last_knight
Light Professional
Re: CS 1.6 Server hojko.com
ten princip sa tu z taha 5 stran, a stale je to tak ako to je, tak kedy dopne? ja si chcem zahrat
a nie stale citat o tom ako busi do leka, aby povolil aj ked mu uz mohlo dojst ze je to zbytocne. za ten cas si mohol zvyknut na iny system ako je tu. server je offline a on stale o tom ako dostal ban pred 2 tyzdnami. tak co keby sa to uz skoncilo?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
hero: "admin ma vzdy pravdu a ma ju aj ked ju nema" to pravidlo je bezne na kope serverov a myslim ze uz je v podobnom zneni aj tu... ked mas trochu rozumu tak vies ze s tim nic nespravis... okrem toho ze tu budu 3 strany nezmyselnej diskusie...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ved dobre, ja to rozpitvavat nechcem, je to cisto medzi mnou a adminmi, ostatni sa do toho vobec nemusite srat 
a co sa banu tyka, berem ho ako joke, kedze je zakladany na osobnej nesympatii voci mne a uz len z hecu, ked ten server pojde, budem tam
a co sa banu tyka, berem ho ako joke, kedze je zakladany na osobnej nesympatii voci mne a uz len z hecu, ked ten server pojde, budem tam
-
KaptMichal
King
odpatchovať verziu, nech sa zobrazuje vo favorites! Koľko krát to mám napísať? To zobralo najviac hráčov...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
[quote="*****HERO*****"]ved dobre, ja to rozpitvavat nechcem, je to cisto medzi mnou a adminmi, ostatni sa do toho vobec nemusite srat 
ked sa do toho nema nikto srat tak to neries cez verejnu diskusiu
ked sa do toho nema nikto srat tak to neries cez verejnu diskusiu
-
krtko42
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
nezorazuje sa vo favourites? ...nainstaluj si patch, dokonca tu v teme to bolo niekolko krat napisane a mozno tu bol dokonca aj link na stiahnutie daneho patchu... pripadne si to kup a steam ti to patchne sam a vo favourites sa ti bude zobrazovatKaptMichal napísal:odpatchovať verziu, nech sa zobrazuje vo favorites! Koľko krát to mám napísať? To zobralo najviac hráčov...
hero... uz sa zacinas spravat ako dieta ktore sa nasilu snazi dostat tam kde ho iny ocividne nechu(nehovorim o hracoch ale o adminoch ktori maju hlavne slovo a rozhoduju o tom). Proste chodit takto robit provokovat a robit takto naschval zle ludom... co ti to prinesie? akurat budu znepokojeni admini co sa prevede na ich rozhodovanie a mozno tym zhorsia naladu aj inym hracom. Proste sa zmier s tym ze ta tu nechceme a nerob nam prosim ta zle, vyjadrujes sa tak ze usudzujem ze uz by si mohol mat vek na to aby si to pochopil, tak sa tak aj spravaj. (ak si cistou nahodou male decko- 11-14 rokov ktore nedokaze pochopit tak sa kludne budes hadat dalej ale aj tak tym nic nedosiahnes)
kazdopadne suhlasim s tym ze ked nechces aby sme sa do toho srali tak si to ries cez sukromne spravy a nie vo verejnej teme pretoze potom sa do toho srat mozeme aj my... je to predsa diskusia nie?:D
krtko, ale nejde o to ze sa to jemu nezobrazuje, on tam hrava aj tak.. ale ide o to ze, tym ostatnym lemravym to neukazuje, tak sa proste connectnu na iny server, nie su vsetci skalni tak ako poniektori tuna...
a server stale nefunguje, mozno sa to uz hojko chysta zabalit a bude po probleme
no a hero, aspon si upravuju ludia o nom mienku.. teda aspon ja urcite
a server stale nefunguje, mozno sa to uz hojko chysta zabalit a bude po probleme
no a hero, aspon si upravuju ludia o nom mienku.. teda aspon ja urcite
-
Betarik
Professional
jeden 25s server by som vam obetoval
ak by bol zaujem tak PM alebo spravil partnerstvo
5 serverov ktomu
http://www.hardwar.sk
http://www.hardwar.sk
-
KaptMichal
King
Ešte, že ťa tu mám a nemusím to vysvetlovaťkrtko, ale nejde o to ze sa to jemu nezobrazuje, on tam hrava aj tak.. ale ide o to ze, tym ostatnym lemravym to neukazuje, tak sa proste connectnu na iny server, nie su vsetci skalni tak ako poniektori tuna...
-
lekoklatik
VIP
Naaaah beťár. A ja s mojím hns? 
-
Betarik
Professional
ak mi slubis ze ho naplnis tak sa dohodnemelekoklatik napísal:Naaaah beťár. A ja s mojím hns?
-
HeadShot ^
Light Star
Leko,áno,chcem od teba to hns,budem stálym návštevníkom ( teda hlavne nie schovku - sú 2 módy ) ale už sme OT.
//jááj ty myslíš tamto.. aspon sa poriadne naučím bhop
//jááj ty myslíš tamto.. aspon sa poriadne naučím bhop
-
Betarik
Professional
ja som ochotny vas podporit tym serverom ale musi tam niekto hravat
lekolatik napis mi dohodneme sa najlepsie by bolo skype
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ja sa tam ani srat nechcem, pred banom som tam dohromady za cely cas hral mozno tak 4 hodiny. mne ide o ten ban, ktory je jednak nedokazatelny a tym padom neopravneny. keby mi islo o to, aby som vas tam sral a hral sa na bossa, na forum by som o unban ani nepisal. srat vas budem az teraz, lebo mi bolo ukrivdene a srat si na hlavu a spinit moje meno nenecham. a verejne to pisem preto, lebo leloklatlik tu nie je jediny admin, je ich tam dalsich 10 a oni by sa mali vyjadrit na zaklade leloklatlikovho dokazukrtko42 napísal:
hero... uz sa zacinas spravat ako dieta ktore sa nasilu snazi dostat tam kde ho iny ocividne nechu(nehovorim o hracoch ale o adminoch ktori maju hlavne slovo a rozhoduju o tom). Proste chodit takto robit provokovat a robit takto naschval zle ludom... co ti to prinesie? akurat budu znepokojeni admini co sa prevede na ich rozhodovanie a mozno tym zhorsia naladu aj inym hracom. Proste sa zmier s tym ze ta tu nechceme a nerob nam prosim ta zle, vyjadrujes sa tak ze usudzujem ze uz by si mohol mat vek na to aby si to pochopil, tak sa tak aj spravaj. (ak si cistou nahodou male decko- 11-14 rokov ktore nedokaze pochopit tak sa kludne budes hadat dalej ale aj tak tym nic nedosiahnes)
kazdopadne suhlasim s tym ze ked nechces aby sme sa do toho srali tak si to ries cez sukromne spravy a nie vo verejnej teme pretoze potom sa do toho srat mozeme aj my... je to predsa diskusia nie?:D
-
lekoklatik
VIP
Demo nebude. Je mi úplne jedno či sa s tým zmieriš alebo nie. Absolútne vôbec ma to nezaujíma. Či budeš doma plakať do vankúša, alebo budeš robiť to čo vždy keď dostaneš "neoprávnený" ban.
Žiadnemu inému adminovy nezakazujem vyjadrovať sa
Pýtal som sa ich, z časti som ich uviedol do situácie a tým to haslo. V prepočte by to bolo asi 5 za 3 proti /obrazny prepocet/
Posledne slovo ma hojko, ktory napisal ze je to na mne. Takze tvoj ban spada na mna, co som aj rad a unban nedostanes. Rozhodne nie odo mna.
Co mile mi este napises? : )
Headshot jednalo by sa o hns bloky. Ziadne rebriky /floopytown/, ziadnu shocku, klasicke mapy ako d2, inferno, nuke atd s klasickymi zelenymi blokmi. S betarikom som dohodnuty, mam dnes vela prace.
//A vidíš hero. Zas robíš to, čo všade kde si dostal ban. Ja som nepovedal ani slovo. Ďakujem ; )
Žiadnemu inému adminovy nezakazujem vyjadrovať sa
Pýtal som sa ich, z časti som ich uviedol do situácie a tým to haslo. V prepočte by to bolo asi 5 za 3 proti /obrazny prepocet/
Posledne slovo ma hojko, ktory napisal ze je to na mne. Takze tvoj ban spada na mna, co som aj rad a unban nedostanes. Rozhodne nie odo mna.
Co mile mi este napises? : )
Headshot jednalo by sa o hns bloky. Ziadne rebriky /floopytown/, ziadnu shocku, klasicke mapy ako d2, inferno, nuke atd s klasickymi zelenymi blokmi. S betarikom som dohodnuty, mam dnes vela prace.
//A vidíš hero. Zas robíš to, čo všade kde si dostal ban. Ja som nepovedal ani slovo. Ďakujem ; )
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ja ti uz nic pisat nebudem, budem sa uz iba venovat tomu, kvoli comu je ta tema vytvorena 
dnes som prisiel a vsimol som si, ze server uz bezi, tak sme si super zahrali. boli tam 8 hraci, skoda, ze sa po 5 minutach vsetci odpojili, kazdopadne, dakujem vam vsetkym za hru, zajtra sa vidime zas
dnes som prisiel a vsimol som si, ze server uz bezi, tak sme si super zahrali. boli tam 8 hraci, skoda, ze sa po 5 minutach vsetci odpojili, kazdopadne, dakujem vam vsetkym za hru, zajtra sa vidime zas
-
last_knight
Light Professional
hero teraz tak rozmyslam kolko mas rokov, lebo po tychto screenoch mam pocit ze si 10 decko, ktore chce provokovat lebo mu bolo ukrivdene je to ubohe a kazdopadne si sa zhodil pred vsetkymi ktory to uvidia. keby si tie screeny neukazal, tak v poho, ale takto skratka ubohost cista hlupost.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ja provokovat urcite nechcem, len som chcel podakovat typkom za skvelu hru a dolozil som to screenmi, aby som prilakal viac hracov na tu uzasnu atmosferu, co sme tam prezivali. 
a ako som pisal, ked vam je ten ban ukradnuty, mne uz je ukradnuty 2x, takze vas tym uz obtazovat nechcem.
a ako som pisal, ked vam je ten ban ukradnuty, mne uz je ukradnuty 2x, takze vas tym uz obtazovat nechcem.
-
krtko42
Medium Expert
ale hero... ty nemas ban za cheating mas ban s reasonom ban- leko to vysvetlil tak ze ta tam nechce... tym padom vobec nieje neopravneny. navyse ti nikto neserie na hlavu nikto ti tu na fore nenadava do cheaterov a banuje ta za to... proste ta tam leko nechce a preto mas ban. takze to ze teraz ignorujes svoj ban "lebo sa necitis vinny" je uplna hlupost pretoze ty z nicoho obvineny niesi, iba ta tam nechce.
tymito screenami si zas len dokazujes ze si neuveritelne detinsky pretoze normalny dospely clovek dokaze pochopit kde ho nechcu... dokonca mi zacinas pripominat male cheaterske deti co po zabanovani naschval zacnu behat na server a cheatovat... nehovorim ze si cheater hovorim ze teraz sa po psychickej stranke spravas uplne rovnako(aby si si nemyslel ze ti serem na hlavu)
//EDIT: predbehol si ma takze- napisal si tam: skoda ze sa po 5 minutach odpojili- co tak trocha vyznelo, spolu s tymi screenmi s tvojim uzasnym skore, ako keby si machroval a chcel si dokazat ze ano bol som tam zas a vsetci koli mne odisli! takze mozno som napisal hlupost ale neham ju tam... na zamyslenie
tymito screenami si zas len dokazujes ze si neuveritelne detinsky pretoze normalny dospely clovek dokaze pochopit kde ho nechcu... dokonca mi zacinas pripominat male cheaterske deti co po zabanovani naschval zacnu behat na server a cheatovat... nehovorim ze si cheater hovorim ze teraz sa po psychickej stranke spravas uplne rovnako(aby si si nemyslel ze ti serem na hlavu)
//EDIT: predbehol si ma takze- napisal si tam: skoda ze sa po 5 minutach odpojili- co tak trocha vyznelo, spolu s tymi screenmi s tvojim uzasnym skore, ako keby si machroval a chcel si dokazat ze ano bol som tam zas a vsetci koli mne odisli! takze mozno som napisal hlupost ale neham ju tam... na zamyslenie
-
Mad Dad
Medium Star
Ešteže som tam nebol...zase by som mal len nervy...že je tam jediný nepriatel ktorého nedokážem nikde v nijakej hre poraziť...