Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fotite?
Dám sem fotku kamoša,pred týždňom boli s partiou na cyklotúre na Ortášoch a pozrite sa čo uvideli 
-
Scorpion90
King
kks asi by som za mnou len zaprasilo s hnedou stopou .. pochybujem, ze by som mal odvahu fotit
A ktoryze z nich je ten kamos?redliner napísal:Dám sem fotku kamoša,pred týždňom boli s partiou na cyklotúre na Ortášoch a pozrite sa čo uvideli
ozaj, zelovoc, ty mas tusim ten samyang 8mm... aky je? si s nim spokojny? rozmyslam trosku nad nim, na zabavu fasa sklo
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
presne tak. na zabavu je to sklo vyborne, presne na taketo akcie, horsie sa s nim ale ostri, na clone 3,5 to je aj dost tazke, blesk pouzivat nema zmysel (interny), takze vznika aj vela odpadu. ale vzdy sa najde dobra fotka.i-cube napísal:ozaj, zelovoc, ty mas tusim ten samyang 8mm... aky je? si s nim spokojny? rozmyslam trosku nad nim, na zabavu fasa sklo
//autoeditácia príspevku (24 Júl 2010, 12:09)
presne tak. na zabavu je to sklo vyborne, presne na taketo akcie, horsie sa s nim ale ostri, na clone 3,5 to je aj dost tazke, blesk pouzivat nema zmysel (interny), takze vznika aj vela odpadu. ale vzdy sa najde dobra fotka.i-cube napísal:ozaj, zelovoc, ty mas tusim ten samyang 8mm... aky je? si s nim spokojny? rozmyslam trosku nad nim, na zabavu fasa sklo
-
chlapec10
Addict
A fotka je cropnuta alebo ti presne sadla kompo? nevinetuje ten samyang? a este, ako mu hlbku ostrosti? Ja stale rozmyslam nad tym fishom, a neviem sa rozhodnut
Urcite je podla mna ta 1. najlepsia
-
zelovoc
Darca
nebol ziaden orez. ak sa trochu pricloni, tak hlbka ostrosti je naozaj velka, cize vonku s tym fotit nieje problem, horsie to je v interieroch kde nieje dostatok svetla, tam ostrim skor podla vzdialenosti, lebo v malom hladaciku vela toho nieje vidno. pokial mas aps-c zrkadlovku tak sa vinetacie nemusis bat.chlapec10 napísal:A fotka je cropnuta alebo ti presne sadla kompo? nevinetuje ten samyang? a este, ako mu hlbku ostrosti? Ja stale rozmyslam nad tym fishom, a neviem sa rozhodnut
za tu cenu to je velmi fajne sklo. skode, ze ta cena stupla
ale este mi chyba zbytocnych 250€
ale este mi chyba zbytocnych 250€
mne teda nechybaju momentalne, ale mal som nedavno moznost cely den fotit s rybkou, konkretne 10,5mm nikkor f/2,8 a cakal som od toho viac zabavy => rybka je asi to posledne na co by som ohladom fototechniky minal peniaze teraz
keby som mal moznost mat na den fišaj, alebo makrac, alebo dake tele, hned by som vedel, co si kupit :p
vidis, ja som mal 2x na den nikkora 24-70 f2,8 a viem co si chcem kupit
:D skoda ze nan nemam a aj ked do septembra budem vlacit veci na stavbe, tak mat nebudem 
-
zelovoc
Darca
zavisi od toho co fotis, lebo tele ti do interierov netreba. fisheye je specificka vec a musim sa priznat ze niekedy ho nevytiahnem poriadne dlho ale nasledne sa mi zide tak, ze som rad ze ho mam. najlepsie je mat vsetkoi-cube napísal:keby som mal moznost mat na den fišaj, alebo makrac, alebo dake tele, hned by som vedel, co si kupit :p
Mozte, mi niekto prosim vystrcit fotak s okna kto ma aj 200vku? Chcel by som Vas poprosit o tri fotky, jednu so zakladnym sklom, na 17 alebo 18mm, druhu na 200mm a potom nieco medzi, napr 70mm...len si to chcem vediet predstavit, tie netove 'zoomovacie' demo obrazky sa mi to moc nepacia.
-
hojko
Site Admin
redliner: Ked sa pozriem na tu fotku, tak ako prve ma napadne maly medved vlavo a jeho nasvietenie okolo obrysu tela, prilis vela bielej farby. Ze by az tak svietilo slnko alebo je to zla praca v Photoshope???
-
moosha
Darca
Ortase su cele obklopene lesom, takze bez problemov mozes uvidiet medveda...
-
redliner
King
Nemyslím si že kamarát by si dal tú prácu aby to urobil vo Photoshope 
mam pocit, ze tu fotku s medvedmi som uz davnejsie videl 
-
zelovoc
Darca
alebo je to zla cocka v mobile.hojko napísal:redliner: Ked sa pozriem na tu fotku, tak ako prve ma napadne maly medved vlavo a jeho nasvietenie okolo obrysu tela, prilis vela bielej farby. Ze by az tak svietilo slnko alebo je to zla praca v Photoshope???