chladice na ram
chladice na ram
chcel by som sa spytat ci by som stratil zaruku ked dam z ramky dolu pasivny chladic a ci sa nebude ramka moc prehrievat lebo dost zavadzia chladicu cpu pri nasavani vzduchu
Re: chladice na ram
Ak ich pri tom odliepaní nepoškodíš ... a keby sa náhodou pokazili tak to tam prilepíš naspäť , pred tým ako pôjdeš reklamovať.
Nemáš možnosť posunúť tie pamäte o 1 slot ďalej od chladiča ? Získaš nejaké 1 alebo 2 centimetre naviac. Ak ich máš v 1-3 , tak do 2-4 slotu.
Rozmýšľal som nad tým a nejak si to neviem predstaviť ako máš riešené to chladenie , keď ti chladič na pamäti bráni nasávaniu vzduchu do chladiča na CPU. Ak máš možnosť , tak to odfoť a hoď to sem.
Nemáš možnosť posunúť tie pamäte o 1 slot ďalej od chladiča ? Získaš nejaké 1 alebo 2 centimetre naviac. Ak ich máš v 1-3 , tak do 2-4 slotu.
Rozmýšľal som nad tým a nejak si to neviem predstaviť ako máš riešené to chladenie , keď ti chladič na pamäti bráni nasávaniu vzduchu do chladiča na CPU. Ak máš možnosť , tak to odfoť a hoď to sem.
Re: chladice na ram
proste tie ramky su moc blizko procesora az sa to skoro dotyka ventilatora na chladici..ale vybral som jednu ramku a teploty sa vobec nezmenili tak to dalej neriesim