HTC Desire

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

HTC Desire

Príspevok od používateľa zabzo »

Zdravim, len by som chcel keby mi niekto mohol odporucit nejake aplikacie na Desire, nejake odskusane 100% funkcne... Ja mam zatial len Translator (google) ale na ten je treba WiFi , potom nejaky LED Light tam mam... Fring ... Tak ak by ste mi mohli nieco odporucit budem rad :)
P.S : aj nejake hry mozte, hravam len Air Control...
Dakujem vopred :)
spuntik19
Novice
Novice

Re: HTC Desire

Príspevok od používateľa spuntik19 »

mal som desire 24 hodin,skusal som vsetko mozne a nemozne s nim a na druhy den som zrusil kontrakt a vratil som ho.je to dobry mobil,ale ja som obycajny clovek a asi aj rozmaznany z iPhone.desire dokaze vsetko ako iPhone ale vacsinou to robi zlozitejsie.dalsia vec aplikácie, ja viem ze pod androidom je ich vela,ale pod iPhone viac a zrovna tych ktore sa mi pacia a ktore pouzivam,nechápem preco pod iPhone je lepsia integracia Google docs,maps a podobne....
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Ja chapem ze si niekomu potreboval vyrozpravat pribeh ktory si zazil aby za ti ulavilo, ale nenapisal si mi ani jeden nazov aplikacie, ani hry.... :mrgreen:
Stopa
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stopa »

Kedze Google ma totalne v <> cely svet okrem USA a par VIP krajin, tak tymto podporim warez, ale budiz, je to ich chyba, ze nedokazu za 2 roky spustit obycajne medzistatne platby: stiahni si (resp ukradni si, kedze legalne ju nestiahnes) hru Skies of glory, ma to dokonca medzi-platformovy multiplayer, takze budes mat moznost zahrat si proti iPhonistom.
Alebo ak chces RPG tak odporucam Zenoniu, pripadne Zenoniu 2 ked bude (ak bude) na Android markete. Snad najvymakanejsia RPG seria na telefonoch.
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Pockaj, pockaj... Teraz som to nejako nepochopil jak si to myslel s tym Skies of Glory... Na markete som to nevidel.... :?
Stopa
King
King

No vsak o to ide, platene tam nevidis, lebo pre Slovensko, Cesko a mnoho inych krajin nespustili platenu cast marketu. Takze smelo si to ukradni niekde z rapidshare a ked sa situacia zmeni, tak si to kup.
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

ja pouzivam,
ASTRO,Googles,Advanced task killer, google sky, shazam, unistaller, ringdroid, ebuddy, connect bot,c:geo, mp3 downloader, MP3 cover fetcher barcode scanner
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

pls na co je app ringdroid?

ja okrem toho este: titanium backup, smart alarm clock, secforms, eTVpro, colorNote, bluerss

a hry mam len dve: solitaire a U connect
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

eTV som nenašiel neviem ako je to možné .. :? Sú tam aj Slovenské kanály?? ...
A inak ma napadlo nepoznáte niekto Music app ktorá by zobrazovala texty piesní bo aspoň nejaka app ako je ten "hľadač" tých coverov na pesničky ....
A samozrejme moc dík za všetky doporúčané apps... Ten Shazam je fakt brutalitka ale nerozoznalo slovenské songy ... :?
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

zabzo skus toto: http://www.htcandroidsutaz.sk/application/detail/38

je to troska ina aplikacia, ale podla komentarov este podarenejsia ako eTV. a ano mas tam aj SK/CZ ale je to len tv program. nie steam
Stopa
King
King

Soundhound je lepsi ako Shazam, ma kvalitnejsi algoritmus. Ale neviem ci to rozpozna aj slovenske pesnicky.
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

Soundhound nepoznam a ten ringroid.... je na editaciu mp3 v telefone
Napísať odpoveď