tak od vcera mam problem s maminym NTB, je to HP 6735s s Vistou HP 32bit SK SP2 (original), po prikaze na restart, vypnutie NTB je cca 10 min len obrazovka "vypina sa" a potom nasleduje BSOD (vid obr) pokial nenaskoci BSOD tak vypnut ho sa da uz len power tlacitko, ked pridem do winu je tam hlaska o neocakavanom vypnuti..
to iste plati aj ked ho chcem uspat, len s tym ze ostane cierna obrazovka ale neuspi sa, HDD blika, vsetko je napajane ale uz sa neda vratit naspat do winu, jedine tvrde vypnitie cez power tlacitko, po nejakom case to opat skonci pri BSOD (takom istom ako pri vypnuti alebo restarte)
uz som skusal testovat ramky, prvy krat to na 97% zamrzlo a ukazoval aj dake blbe hodnoty (len uz neviem ci to tak ukazovalo od zaciatku alebo az ked to primrzlo) VID VIDEO, no spustil som to este raz a 2x bez problemov prebehol cely test a + som testoval CPU programom orthos a tiez bez problemov (cca 1 hod islo)
podozrievam dosku ale moze to byt aj daco s winom, pred tym ako sa odhodlam preinstalovat win tak chcem vediet vas nazor lebo ten mamin bordel sa mi nechce triedit ze co zalohovat a co nie....