dvd prehravac philips + lcd tv samsung problem
dvd prehravac philips + lcd tv samsung problem
nazdar. neviem ci to tu mozem dat ale chcem sa opytat ci s tym niekto nema skusenosti. ked mam v el.zasuvke zapojeny dvd prehravac tak pri zapnuti tv mi nabehne hned obraz pre dvd. chcem sa spytat ci sa neda nastavit aby sa mi pri zapnuti tv zapla normalne napr. markiza. to mi zrobi len ked vytiahnem dvd z elektriky. dik
Re: dvd prehravac philips + lcd tv samsung problem
A čím zapínaš TV? Ak TV zapínaš tlačítkom na vypínanie, tak TV sa zapne do stavu/programu, ktorý bežal naposledy. Ak zapneš TV povedzme stlačením programu č. 1, tak sa zapne program č. 1. Aspoň tak to funguje na našom LCD Samsung.
A ešte taká podotázka.. cez čo máš zapojený prehrávač?
(snáď som dobre pochopil Tvoj problém)
A ešte taká podotázka.. cez čo máš zapojený prehrávač?
(snáď som dobre pochopil Tvoj problém)
je jedno cim zapnem tv ci tlacitkom pre vypinanie alebo cislom , stale po zapnuti nabehne do stavu ext.->dvd aj ked dvd prehravac nemam zapnuty len je v rezime standby. prehravac mam zapojeny cez scart. prepnut na nejaky program mozem az potom.
Ja mám vo svojom televízore takú funkciu "auto". To znamená, že po zapnutí sa neprepne do dvd prehrávača ani do videa ale spustí sa televízor. Dá sa to nastaviť aj tak, aby sa spustil napr. dvd. Nedá sa dvd prehrávač vypnuť, aby nebol v pohotovostnom režime?
ja som taku funkciu nenasiel. prehravac sa neda jedine zo siete. 
Podľa tohoto obrázku by to mal mať na starosti Pin-8
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... CDEQ9QEwAw
Skús ho na jednom konci odpojiť ( to je jedno na ktorom ) , či to bude aj tak robiť.
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... CDEQ9QEwAw
Skús ho na jednom konci odpojiť ( to je jedno na ktorom ) , či to bude aj tak robiť.
asi budes mat zle zapojene kable (scart? - ak, ano tak ho prehod do inej koncovky na tv AV2).
Mne to robil tiez DVD prehravac, musel som to poprehadzovat (rozumej: zapojenie kablov)
Mne to robil tiez DVD prehravac, musel som to poprehadzovat (rozumej: zapojenie kablov)