monitor sa mi vypína

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Seejay264
Amateur
Amateur

monitor sa mi vypína

Príspevok od používateľa Seejay264 »

mám taký problém, ak nechám chvíľku počítač bez nejakej roboty alebo vypnem monitor tak sa mi zapne šetrič obrazovky /pri tom ho mám nastavený na 300 min./ a potom keď pohnem myškou mi nejde zapnúť a musím vypnúť kompletne pc aj so siete. Čo to asi môže byť?
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: monitor sa mi vypína

Príspevok od používateľa vikko78 »

kamošovi toto robila myška, ktorú mal pripojenú cez USB...po šetriči sa mu uspalo celé pc (pravdepodobne sa mu vyplo aj napájanie USB portov) a tym mu nereagovala myška....skúsil inú myšku pripojenú cez klasiku PS2 a tí mu fachala v poho...inak osobne toto nepoužívam..šetriče, napájanie diskov, vypnúť monitor mam nastavené na Nikdy a jednuducho ked idem preč vypnem monitor a je to...
Seejay264
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Seejay264 »

vikko78 napísal:kamošovi toto robila myška, ktorú mal pripojenú cez USB...po šetriči sa mu uspalo celé pc (pravdepodobne sa mu vyplo aj napájanie USB portov) a tym mu nereagovala myška....skúsil inú myšku pripojenú cez klasiku PS2 a tí mu fachala v poho...inak osobne toto nepoužívam..šetriče, napájanie diskov, vypnúť monitor mam nastavené na Nikdy a jednuducho ked idem preč vypnem monitor a je to...
ano ale mne sa vypína sám bez ohľadu na to, nakoľko mám nastavený šetrič.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ramaya »

A kebysi ho úplne vypol - Žiadny šetrič ?

Máš všetky položky nastavené na Nikdy ?
Napísať odpoveď