Zlý software v MP4-ke: Dá sa niečo s tým ešte robiť?
Zlý software v MP4-ke: Dá sa niečo s tým ešte robiť?
Kúpil som si v Tescu lacnú šmejďácku MP4-ku presnejšie Orava T-4G. Blbne na tom software ale iba tak že neposlúcha presne povely tlačítok. Napríklad že ak uberám hlas tak pridáva, alebo ak stlačím šipku vojde do menu, ak stlačím menu pustí sa play, alebo v menu keď sa hýbem hore dole miesto smerom dole vojde do priečinka... proste že sú pomiešané funckie tlačítok. Ale ináč ide. Nedá sa nejako updatnúť software. Veď aj v mobiloch a navigáciách to robia. Veď napojím cez USB a niečo ale to už neviem ako. Preto sem píšem.
Re: Zlý software v MP4-ke: Dá sa niečo s tým ešte robiť?
Najprv by na to musel niekto napísať program , ktorým by sa to updatovalo a výrobca by musel vydať nový firmware , ktorým sa odstraňujú chyby starého firmware. Ešte som nevidel takýto nejaký program od slovenského programátora.
Obávam sa , že sa vo svete nepredá toľko kusov tejto Oravy , aby sa na to nejaký cudzinec podujal.
Normálne to choď reklamovať , nech sa s tým trápia oni.
Obávam sa , že sa vo svete nepredá toľko kusov tejto Oravy , aby sa na to nejaký cudzinec podujal.
Normálne to choď reklamovať , nech sa s tým trápia oni.
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ved to reklamuj
Presne tak. Iné mi nezostáva len neznášam tie naťahovačky pri reklamácii. Už som reklamoval PSP a to mi stačilo. Najprv stým nič nespravili aj keď písali že je opravené, furt malo tú istú chybu, potom som ju ešte raz posielal a viete si predstaviť ako to pokazí radosť že si človek dačo kúpi, teší sa že to má už by sa hral na tom ale takmer 2 mesiace som to nemal kvôli reklamáciám.
To máš pravdu , že to dlho trvá. Majú na to tuším 30 dní podľa zákona aby to vybavili.
Ja by som im to skrátil na maximálne 10 dní. Možno aj týždeň by im stačil
A vysoké pokuty za nedodržanie termínu.
Potom by si začali dávať väčší pozor na to čo predávajú. Nemyslím teraz PSP ( Sony ) a podobné kvalitnejšie značky lebo ako sa hovorí pokaziť sa môže aj Ferrari.
Minule som pozeral štatistiky na internete a pri jednej nemenovanej značke automatickej práčky sa im vrátilo na reklamáciu do tých dvoch rokov od predaja 46%
Ja by som im to skrátil na maximálne 10 dní. Možno aj týždeň by im stačil
A vysoké pokuty za nedodržanie termínu.
Potom by si začali dávať väčší pozor na to čo predávajú. Nemyslím teraz PSP ( Sony ) a podobné kvalitnejšie značky lebo ako sa hovorí pokaziť sa môže aj Ferrari.
Minule som pozeral štatistiky na internete a pri jednej nemenovanej značke automatickej práčky sa im vrátilo na reklamáciu do tých dvoch rokov od predaja 46%