Problem s mp3 suborom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Problem s mp3 suborom

Príspevok od používateľa eNeS »

Dal som uploadnut jeden album s mp3 subormi aby si to ludia stahovali... Ma to uz vyse 100stiahnuti... vsetko je ok, ale...styria ludia mi napisali, ze jedna mp3 im nejde prehrat, ze je nejaky zly subor... ked som sa par inych ludi pytal ci im to ide prehrat tak vraj ide.... ma to stvalo, ze asi nieco natom bude kedze stale to bola stale ta ista jedna mp3 z 13tich.... kamarata som sa pytal ci to co stiahol mu ide pohode a ci aj ta nestastna mp3ka... vraj mu to prehra... tak som vyskusal taku vec, ze som mu uploadol s toho isteho priecinka iba tu jednu mp3 a ta mu nesla prehrat uz :D a popritom to bola ta ista mp3... teraz som mimo a neviem v com je problem... stych 100 ludi sa väcsina nestazuje a ide im to... ale nejakym par ludom nie.... takze ja teraz neviem ci to mam ignorovat a to je problem len daneho prehravaca v compe co ma clovek, alebo som ja nieco pokazil... nejak mi to je cudne, ze prave stou jednou mp3 je takyto problem... u mna je to ok... takze nechapem... v com moze byt problem?
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Problem s mp3 suborom

Príspevok od používateľa ramaya »

Tú MP3 si robil ty ?

Skús ju ešte raz prekonvertovať v nejakom konvertore a použi štandartné 128 kbs , 48000 Hz a CBR ( constant bitrate ) a sprav reupload.

Ja to vidím na problém v chýbajúcich kodekoch u tých užívateľov čo im to nejde.
Napísať odpoveď