Rozchod a teraz mi chyba

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Rozchod a teraz mi chyba

Príspevok od používateľa 1C3 »

Stala sa taka vec...rozisiel som sa s priatelkou teraz uz byvalou pretoze porobila paar blbosti ktore som jej po case odpustil ale som NEZABUDOL...asi tak 2 mesiace dozadu ma to zacalo trapit, ze som nezabudol stale som myslel nato co vsetko ona spravila...dusil som to v sebe.no zaciatkom leta mi nieco povedala a hrozne ma to vytocilo a tak som vybuchol a vsetko som jej vykrical do oci krical som nanu ale 5 minut co vsetko ma sralo za tych 2.5 roka co som snou..Tak starsne som chcel prestat kricat ale to sa nedalo..nevedel som sa ovladnut az odrazu som stichol.pozerala sa namna ja na nu ale 5 minut sme sa ani jeden nezmohli na slovo...ja som potom odosiel bez slova...neskor som sa k nej vratil.a povedal som jej ze je koniec proste ze vsetk ma hneva a neviem na to nemysliet..buchla mi pred ocami dvere a tak som odisTeraz na nu

Strasne myslim, neviem na nic ine mysliet...tak velmi by som ju chcel pobozkat ale neviem co dalej potom...neviem ci snou zase budem schopny chodit a tvarit sa ze nic sa nikdy nestalo...

Co mam robit...
pinco
Darca
Darca

Re: Rozchod a teraz mi chyba

Príspevok od používateľa pinco »

musíš si to ujasniť v hlave. Ak nevieš ako na to, skús si porovnať to, čo ste spolu prežili s tým čo ti spravila a či sa chceš kvôli jednej chybe (neviem akej) vzdať toho všetkého.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

NIje to také ľahké ujasniť si v hlave...kedže šancí už dostala pomerne dosť (3) aby sa uvedomila..ale nejako to nezaberá...keď som sňou je mi sňou veľmi dorbe priťahuje ma ako zena dokaze ma vzrusit v postely ale jakmile si spomeniem na všetko co mi spravila..je mi az zle...

Vek ja budem mat 19 ona 20
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

musíš v tom mať jasno. Ak jej odpustíš a vrátite sa k sebe, tak už nikdy jej nesmieš vykričať to, čo ti spravila. Ak to nedokážeš prehltnúť, tak sa na vzťah vykašli, bude ťa to žrať možno stále viac a viac. Ak chceš byť kur*a a tak veľmi ťa priťahuje, tak si s ňou občas zatrtkaj a máš pokoj, ale takto ju budeš zbytočne trápiť pre zmenu ty.
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

ak si logik tak vies ze ak Ta clovek podje*e raz a si naozaj silny tak dokazes odpustit, 2. krat by uz malo byt viac nez jasne a 3. krat je to uz cisto Tvoja hlupost/naivita. nie, 3. krat neprekuse nikto kto sa nechce klamat... ano, je to tazke a je to smutne ale imHo je to tak.. anyway drzim palec v rozhodovani :)
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Vidim dve možnosti , vratiť sa k nej a prejaviť jej dôveru , nevyhzovať jej na oči čo sa stalo v minulosti ....

Alebo môžeš časom zabudnúť ...

(Neviem čo ti slečna spravila , ale som toho názoru , že ak ste sa mali naozaj radi , vzťah sa dá opraviť , len to chce iniciativu oboch)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

chýba ti? tak si nájdi niečo čo ti zamestná hlavu a prestaneš na ňu myslieť raz-dva
ale nevracaj sa k nej
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

1.)
Spermia...súhlas...:D. 1. krát sa daa...aj keď ľudia sú takí, že keď raz ta aj druhýkrát, mno ale dá sa...druhýkrát je to už jasné, tam nie je o čom...a fakt...tretíkrát to je už o blbosti človeka, respektíve o tom, že človek dúfa, no v podstate je to aj tak o blbosti...a každé ďalšie?...k tomu ani nwm čo napísať, keďže nwm či sa taký blb našiel.
2.)
Triple...súhlas...:D...nájdi si niečo, ja som začal programovať, to zamestnáva a vyprázdňuje hlavu kvalitne...:D...mno...ale k nej sa NEVRACAJ!!! ak môžem poradiť.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Takže aj po mojom rozmýšlaní a vasimi radamy som dsopel k tomu ze tedaa s aknej nevratim a budem si zamestnavat hlavu....dakujem all... :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

To ťa prejde, si zvyknutý na "stereotyp" dajme tomu že ste si volali niekoľkokrát do dňa a teraz nič, že si nevypĺnate nedeľné popoludnie, nemáš sa komu zdôveriť úplne zo všetkým. To ťa prejde, pretože na to , čo ti urobila, nezabudneš, a stále Ťa to bude trápiť a ako spomínali predomnou - klamať sa a ubezpečovať sa, že to nevadí - nemá význam. Viem, že veta : Veď nieje jediná na svete, alebo že iných dievčat je veľa, nieje pre teba to pravé, ale je to tak. Teraz ti vírí v hlave len ona, ale ako sa hovorí, čas je najlepší lekár. Musíš si to ujasniť. A ak ona nemá záujem sa k tebe vrátiť, ospravedlniť sa alebo čo ja viem ako to medzi vami bolo, tak potom asi nieje o čom.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

energy00 napísal:To ťa prejde, si zvyknutý na "stereotyp" dajme tomu že ste si volali niekoľkokrát do dňa a teraz nič, že si nevypĺnate nedeľné popoludnie, nemáš sa komu zdôveriť úplne zo všetkým. To ťa prejde, pretože na to , čo ti urobila, nezabudneš, a stále Ťa to bude trápiť a ako spomínali predomnou - klamať sa a ubezpečovať sa, že to nevadí - nemá význam. Viem, že veta : Veď nieje jediná na svete, alebo že iných dievčat je veľa, nieje pre teba to pravé, ale je to tak. Teraz ti vírí v hlave len ona, ale ako sa hovorí, čas je najlepší lekár. Musíš si to ujasniť. A ak ona nemá záujem sa k tebe vrátiť, ospravedlniť sa alebo čo ja viem ako to medzi vami bolo, tak potom asi nieje o čom.
ano...presne to...najťažšia vec je, že človek nevie, kde sa ma podieť, akoby mu "zmizla" časť života, pretože to bolo nejak a teraz to musí byť inak...

nájdi si niečo a aj keď to spočiatku nepôjde lebo budeš stále myslieť, tak to nevzdávaj...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

zmier sa s nou, aby si mal niekoho do doby dokym si najdes lepsiu a priebezne monitoruj situaciu ci sa nezjavil na obzore objekt ktory by Ta viac naplnal
1C3
Medium Professional
Medium Professional

zase srde nemám na to aby sm ju využil a pri lepšom objekte ju pustil k vode..to nie..niesom taky...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Musíš sa proste rozhodnúť, či ti stojí za to byť s ňou, alebo nie. Pokiaľ nie, pokús sa v najbližšom období vykonávať čo najviac aktivít, pri ktorých nebudeš mať veľmi čas premýšľať a žialiť. Pokiaľ áno, tak si zrejme budeš musieť zvyknúť, že sa nebude neustále správať podľa tvojich predstáv.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

1C3 napísal:zase srde nemám na to aby sm ju využil a pri lepšom objekte ju pustil k vode..to nie..niesom taky...
-ved si jej nesluboval vernost dokonca zivota, ci ano? Ber zivot ako ide, proste niekedy ti vojde do cesty niekto novy a vtedy treba zvazit ci ist do noveho alebo ostat. Pokial si dobre pamatam, tak si pisal ze si jej uz velakrat odpustil co Ti ona spravila, takze ona az taka "svätica" tiez nie je..
Napísať odpoveď