Nesedel som sice v thalii, ale takto to mam vo focuse (asi upravene naschval povodnym majitelom) a hoc mi to chvilu vadilo, teraz mi to velmi vyhovuje a v nasom druhom aute mi dokonca vadi, ze tam su pedaly v jednej rovine...
čavte dnes ked vysaval otcovu thalia všimol som si ze vedu z podlahy do prednych sedadiel niejake kable.Vobec neviem načo su myslel som si ze je to na vyhrev sedadiel ale thalia to neponuka ani v navode na obsluhu som sa nedozvedel načo su.Stretli ste sa niecim takym,alebo viete načo su tie kable?
erytrocyt napísal:Takže, bolo mi cťou previesť sa na tomto aute z Košíc na Krakovské letisko.
Trasa : Košice, Prešov, Jánovce, Vrbov, Kežmarok, Spišská Belá, Tatranská javorina, Poronin (PL), Nowy Targ (PL), Krakow (PL).
Spotreba 7,4 na 100 km. Rýchlosť po diaľniciach zhruba 110 -130. Po okreskách cca 80-90. V Krakowe som dve hodiny stál v zápchach.
čo?spotreba 7.4? a motor 1.2 16v.To sa mi zda až priliš vela.My mame tiež novu thaliu ale 1.4 16v 100k a ten motor ma taku spotrebu.Aj take hodnoty nam ukazuje palubak
Možno nešiel sám, mohol mať plne naložené auto a navyše po diaľnici... Maloobjemové motory na diaľnici strácajú svoj význam... Za toľko ide môj dvojliter pri 150ke