Team Fortress 2
Re: Team Fortress 2
prezleces sa, zneviditelnis sa, prebehnes na druhu stranu, niekde kde je tma sa zviditelnis, tvaris sa ze si v ich time, zapichnes 3-4 ludi, zneviditelnis sa, prezleces sa, prebehnes na druhu stranu, ...
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Myslím že je to tocha ťažšie než si to napísal, ale aj tak dakujem.
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak to si pis ze je tazsie... musis sa tvarit ako jeden z nich, musis sa na dialky vyvarovat pyrom, potom taka finta ze rychlo backstabnes engineera a hned za tym sappni sentry a ostatne budovy... mozes si aj toto prestudovat : http://tf2wiki.net/wiki/Spy
musis proste trenovat,to sa neda napisat jak mas hrat
Ak niekto chce byt dobry spy, tak by si podla mna mal pozriet tento tutorial od omfgninja:
Nie su tam sice nove zbrane, ale aj tak sa s tym da vela dosiahnut, najvacsi rozdiel je snad vo vyuzivani deadringera.
Ale za spya sa neoplati hrat ak su v time uz 3ja, pri 2ch sa da este oblbovat ostatnych, ked su 3ja dobri, tak vacsinou uz beha vzdy aspon jeden pyro a spycheckuje kazdeho.
Nie su tam sice nove zbrane, ale aj tak sa s tym da vela dosiahnut, najvacsi rozdiel je snad vo vyuzivani deadringera.
Ale za spya sa neoplati hrat ak su v time uz 3ja, pri 2ch sa da este oblbovat ostatnych, ked su 3ja dobri, tak vacsinou uz beha vzdy aspon jeden pyro a spycheckuje kazdeho.
-
2janci2
Medium Professional
vsak v time viac ako 2 spyov netreba... potom je to ozaj napadne a spycheckuju
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Dobré video, asi je to skiller 
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2010, 21:11)
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Môže mať niekdo 4 miny sentry naras?
len na upravenych serveroch
V ktorej minute to vidis?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Mne sa stalo, teras som hral na jednom servery že engi prišiel a mal pri našom spawne na mape2_fort rozložene 4 sentry vedľa seba
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ak tam je premium, tak si dáš premium a do konzole napíš build 1-4. Tak to ide na jednom serveri, čo ja poznám.
Aj ja som uz take nieco videl.No nepostavil to jeden ale taki 5 engi.Kazdy si dal mini sentry:D.Potom prisiel jeden spy(teda ja) a vsetky sli dole 
Potom som este raz videl ako si v 2Fortress postavil jeden engi 3 normal sentry na strechce mosta,tam som sa uz nevedel dostat,takze to uz mal problem cely tim.
Potom som este raz videl ako si v 2Fortress postavil jeden engi 3 normal sentry na strechce mosta,tam som sa uz nevedel dostat,takze to uz mal problem cely tim.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Sú na tf2 cheaty? Nie žeby som ja nejake chcel-
-
Runes
Addict
No jasne zakladny je ze musis pustit hru pripojit sa na server vyber si team randomom a potom randomom aj clasu potom musis 3x vyskocit 3x sa skrcit ist 2x do lava 2x doprava potom sa musis otocit o 360 stupnov ale musi to byt presne a potom budes nesmrtelny ale len pokial ostanes na spawn pointe pripadne neprehrate. Ovsem problem je v tom ze vlastne zbrane ta mozu zranit. Good LuckmARILYN mANSON napísal:Sú na tf2 cheaty? Nie žeby som ja nejake chcel-
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Stašne vtipné 
-
prask
Light Professional
rovnake ako na cely source engine. sv_cheats 1mARILYN mANSON napísal:Sú na tf2 cheaty? Nie žeby som ja nejake chcel-
ale sv_cheats 1 funguje iba na servery ktory je tebou vytvoreny.
Potom mas este wallhack atd. ale to uz su programy ktore musis mat spustene pod hrou.
A nakolko si myslim,ze mas steam tak ti to ani neradim skusit
Potom mas este wallhack atd. ale to uz su programy ktore musis mat spustene pod hrou.
A nakolko si myslim,ze mas steam tak ti to ani neradim skusit
-
prask
Light Professional
nemusi byt tebou vytvoreny, staci malickost. mat admin prava 
ale ked som este mal tf2 server tak sme si s tym uzili dost srandy. niektori ludia odtialto by vedeli hovorit. s noclipom sa daju poobjavovat pekne zakutia
ale ked som este mal tf2 server tak sme si s tym uzili dost srandy. niektori ludia odtialto by vedeli hovorit. s noclipom sa daju poobjavovat pekne zakutia