Pomoc s PSP
Pomoc s PSP
Ahojte, zdravim vsetkych clenov fora Hojko.com
Chcel by som Vas poprosit o pomoc s mojim PlayStation Portable.
Na zaciatok podotykam, ze som absolutny amater co sa tyka PSP.
Dostal som ho prednedavnom od brata na narodeniny.
Problem je ten ze mi k nemu doniesol kopec hier a filmov na UMD ale asi ako kazdy kto vlastni PSP presla ma chut stale menit disky a nosti tu celu krabicu so sebou.
Preto by som chcel nejakym sposobom "hacknut" PSP aby mi isli hry stiahnute z internetu.
Cital som uz kopec navodov a videl som vela videi ale nechcem to pobabrat pretoze viem ze ak to nespravim dobre, mozem to uplne zablokovat.
Momentalne mam na tom nahratu verziu 5.55 a viem ze ak chcem aby mi isli hry z netu potrebujem verziu 1.50 teda aspon si myslim..
Ak by sa nasiel niekto kto by mi pomohol bol by som mu velmi vdacny..
Vopred dakujem a posielam srdecny pozdrav.
Potesi ma kazdy komentar alebo SS...
DAKUJEM
Chcel by som Vas poprosit o pomoc s mojim PlayStation Portable.
Na zaciatok podotykam, ze som absolutny amater co sa tyka PSP.
Dostal som ho prednedavnom od brata na narodeniny.
Problem je ten ze mi k nemu doniesol kopec hier a filmov na UMD ale asi ako kazdy kto vlastni PSP presla ma chut stale menit disky a nosti tu celu krabicu so sebou.
Preto by som chcel nejakym sposobom "hacknut" PSP aby mi isli hry stiahnute z internetu.
Cital som uz kopec navodov a videl som vela videi ale nechcem to pobabrat pretoze viem ze ak to nespravim dobre, mozem to uplne zablokovat.
Momentalne mam na tom nahratu verziu 5.55 a viem ze ak chcem aby mi isli hry z netu potrebujem verziu 1.50 teda aspon si myslim..
Ak by sa nasiel niekto kto by mi pomohol bol by som mu velmi vdacny..
Vopred dakujem a posielam srdecny pozdrav.
Potesi ma kazdy komentar alebo SS...
DAKUJEM
Re: Pomoc s PSP
Najprv povedz ci mas 1000, 2000 alebo 3000.
Podla tohto clanku http://www.pspzone.sk/viewpage.php?page_id=21 ked mas vacsi fw ako 5.03 uz si ho nemas ako downgradnut. Snad sa nemylim.
To snad nie. Myslel som si ze to este pojde nejakym sposobom resetnut, aby som mal odznova verziu 1.0 a potom si upgrade-ol na 1.50 alebo tak nejak.
Nerozumiem tomu takze preto sa tak blbo pytam.
Nerozumiem tomu takze preto sa tak blbo pytam.
Pri PSP nejde znizovat FW. Je to kvoli tym, ktory maju hry na pamatovke a vlastne hraju zadarmo stiahnute hry.
Dufam, ze tu nemelem sracky lebo vlastne PSP nemam, ale nieco som si o tom precital.
Dufam, ze tu nemelem sracky lebo vlastne PSP nemam, ale nieco som si o tom precital.
Ale ved existuje predsa downgrade, musi byt aj nejaky pre moju verziu,, alebo mozno musim upgrade-ovat moju verziu na vyssiu nejaku novu aby mi isli tie hry.. Ja neviem ak niekto dokaze podarit bol by som velmi rad..
Dakujem
Dakujem
Si precitaj tu stranku, ktoru som ti dal a zistis, ze nemas pravdu.Ryanko napísal:Ale ved existuje predsa downgrade, musi byt aj nejaky pre moju verziu,, alebo mozno musim upgrade-ovat moju verziu na vyssiu nejaku novu aby mi isli tie hry.. Ja neviem ak niekto dokaze podarit bol by som velmi rad..
Dakujem
Ochrana, ktorú maju PSP s FW 5.03 a vyššie zatiaľ nebola prelomená. Budeš si musieť počkať,než sa to niekomu podarí (ak sa to vôbec niekedy niekomu podarí)Ryanko napísal:Ale ved existuje predsa downgrade, musi byt aj nejaky pre moju verziu,, alebo mozno musim upgrade-ovat moju verziu na vyssiu nejaku novu aby mi isli tie hry.. Ja neviem ak niekto dokaze podarit bol by som velmi rad..
Dakujem