Byť najlepším kamarátom niekedy bolí

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
doug
Amateur
Amateur

Byť najlepším kamarátom niekedy bolí

Príspevok od používateľa doug »

Ahojte milí hojkáči

Už dlhšie navštevujem stránku hojko.com, najmä kvôli sekcií Vtipy. Všimol som si však, že sa tu nachádza skutočne veľa ľudí ktorý sú ochotný a skutočne vedia dať človeku vzácne rady, preto by som sa na Vás, rád obrátil i ja.

Teraz k mojej dileme / môjmu problému

Zhruba pred rokom som spoznal jedno skvelé dievča. Začalo to tak, že sme sa pár krát stretli vonku, porozprávali, vymenili kontakty a začali si písať, volať atď. Žiaľ som jeden z tých chalanov ktorý asi nemajú dostatok skúsenosti zo ženami, ale určite zato môže i môj vek, keďže mam iba 18 rokov. Ide o to, že som asi príliš skoro odkryl svoje city k nej ( alebo inak povedané asi som jej dal príliš skoro a príliš intenzívne najavo že mi na nej skutočne záleží). Tvrdila že sa nedávno rozišla s priateľom a že chce mať istý čas pokoj, ale zároveň povedala že ma má rada. Ako som už vravel je to už dávno, keby mam rozpisovať všetky udalosti čo sa stali podrobne, asi by sa to nechcelo nikomu čítať. Skúsim to však zhrnúť do pár viet. Za ten rok sme sa skamarátili, spoznali, platonicky som sa do nej zaľúbil, vyznal som jej city, ona mňa odmietala, ja som ju ignoroval, našli sme si zas cestu k sebe, a skutočne som ju celý ten čas ľúbil a aj ľúbim. Za ten čas sme prekecali celé hodiny, prepísali celé litánie a spoznal som ju natoľko, že poznám jej chyby ale tak či tak si nemôžem pomôcť a prestať na ňu myslieť.
Momentálne je to asi tak že sa chodíme spolu previezť takmer každý druhý večer niekam, kecať a tak. Sem tam zájdeme niekam na kávu/pizzu/zmrzlinu ... a takmer vždy sa stretávame piatky večer na zábavách a diskotékach. Naposledy keď sme sa rozprávali neskoro v noci mi povedala že ma ma neskutočne rada, že som má asi za najlepšie priateľa, aj by rada so mnou chodila, ale je tam to isté ale. Ona ma 17 rokov, to je asi dôležité dodať. Skutočne by som bol veľmi rád keby som v nej vzbudil istý plamienok a dala by mi šancu.

Bol by som veľmi rád keby ste mi napísali váš názor a pohľad na vec.
Ďakujem
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Byť najlepším kamarátom niekedy bolí

Príspevok od používateľa bindo011 »

Mmmm, to je nič. Pamätaj, že po vyslovení týchto slov je už koniec... Ak by ste aj začali spolu chodiť bude to také "znásilnené" ak chápeš čo tým myslím :wink: . Ale skús ju "znásilniť", možno sa poddá... :aasmile23:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

3 a pol roka som bol zamilovaný do svojej spolužiačky na strednej. Také ramantické mms nepísali ani v knihách.
Kamarát mi tlačil do hlavy že som je***.
Za ten čas sme boli len jediný jeden raz na rande a bolo to tak nechutne trápne, že sa na tom teraz smejeme.
Tiež som bol jej super kamoš, mala ma super rada a vždy mala super výhovorku keď som chcel vystrčiť ..... rožky :D

Nevedel by som s ňou mať teraz nič ani keby som neviem ako chcel.
Osobne si teda myslím že chalan má právo aspoň na jednu tak super kamarátku do ktorej sa zaručene zamiluje /je to pochopiteľné keď s ňou tráviš veľa Času/ ale mať vzťah je takmer nemožné.
Takže ja osobne si myslím že je hlúposť u nej niečo vôbec skúšať.

Keď uź ináčej nedáš, tak si skús nabaliť nejakú ludru, kľudne niečo zinscenuj, tejto tvojej super láske sa prestaň ozívať, keď niekam bude chcieť ísť tak jej povedz že ťa to mrzí ale nemôžeš lebo ideš piecť inú atď...
Buď k nej však rovnako milý, buď sám sebou, len ju kapánek zanedbávaj. Bude to ťažké, ale osobne by ma celkom zaujímalo či by niečo takéto fungovalo :D
Inak ostávam pri tom čo som písal na začiatku. Je to stratená vec : )
Keby to bola láska, určite by ti nepovedala "som po rozchode, chcem byť teraz nejaký čas sama"...

btw na veku nezáleží. Ak samozrejme nemáte 10 - 15 :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

heheh presne co pisal lekoklatik...toto iste mam aj ja :D ale zase je to velmi dobra kamaratka (beriem ju ako sestru) ale zase neviem si predstavit ako by to dalej fungovalo...ale zase na druhej strane je to trosku blbe pocuvat co a ako sa jej vodi a sklamania a bla bla ved t poznate
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Snáď každý zažil platonickú neopätovanú lásku. U mňa to bolo tiež na strednej a tiež som bol jej najlepší kamarát, spával som u nej, ona u mňa, chodili sme každý deň von, do baru, na diskotéky, na chaty. Nikdy nešla niekde, ak som nešiel aj ja a opačne, ale prd z toho. Ona ma brala ako kamaráta a ja zaslepený láskou som za ňou behal ako pes. Časom som z toho vytriezvel, pochopil, že nemá cenu sa snažiť, keď ona necíti ku mne nič viac ako kamarátstvo. Teraz sa na tom smejeme vždy, keď sa stretneme.

Odpútaj sa od nej, pretože takto prichádzaš o niečo reálne, o reálnu lásku, o skutočné dievča, ktoré ťa bude ľúbiť. Týmto zabíjaš čas, povedala ti, čo pre ňu znamenáš, si len kamarát a nič viac. Toto sa už nepohne ďalej, zbytočne to silíš. Nechaj ju tak a začni hľadať inú. To však neznamená, že musíš s ňou prestať komunikovať. Len to trochu obmedz, nech sa odmotáš od nej. Možno si namýšľaš, že ťa má rada a že možno časom z toho bude láska, ale nebude. To, čo ti povedala, že sa nedávno rozišla a že chce mať istý čas pokoj, je len výhovorka. V skutočnosti ťa len milo odbila, aby ti narovinu nemusela povedať, že nechce s tebou riešiť vzťah. Ak by si jej bol sympatický, ak by si sa jej páčil, mala ťa rada viac ako kamaráta, toto by nikdy nepovedala. Prečo by mal niekto chcieť pokoj od lásky? To je proti prírode...

Takto to vidím ja aj na základe svojich skúseností. Určite to neplatí stopercentne a vždy sa môže stať, že motyka vystrelí.
doug
Amateur
Amateur

Ďakujem všetkým čo ste sa vyjadrili. Ja sám si uvedomujem, že ta šanca je skutočne mizivá. Často keď som sám a zamýšľam sa nad tým tak si poviem že to už skutočne nemá zmysel, iba zo seba robím idiota a navyše je to pravdepodobne trápne aj jej, lenže akonáhle sme vonku a objíme ma alebo pobozká na líce tak všetko to čo som si povedal je márne a zase nado mnou zvíťazí ta slepá nádej. Ja viem, že keď sa nad tým racionálne zamyslím tak najlepším riešením pre mňa i pre ňu by bolo dať si chvíľu odstup, nestretávať sa, nepísať si a potom ju už len brať ako priateľku.
Ak mám byť úprimný, dúfal som, že jeden z Vás mi napíše nejakú super-radu ako nato. Skúšal som už veľa vecí ale väčšinou som sa iba zhovadil. No nič asi to treba skutočne nechať tak :|
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Veď tak ju skús trošku zanedbávať. Možno jej začneš chýbať a ona si to konečne uvedomý. V opačnom prípade budeš vedieť na čom si.
Musíš byť aj trochu kur*a. Romantik dnes furt dostáva na pču. Viem o čom hovorím. Ja som veľký romantik : )
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

lekoklatik napísal:Veď tak ju skús trošku zanedbávať. Možno jej začneš chýbať a ona si to konečne uvedomý. V opačnom prípade budeš vedieť na čom si.
Musíš byť aj trochu kur*a. Romantik dnes furt dostáva na pču. Viem o čom hovorím. Ja som veľký romantik : )
No jo....to mas pravdu, romantici dnes fakt dostavaju akurat na pcu...:(...podobny pripad...tiez poznam:-(
a aby som nebol OT...tak..podobne ako kolegovia, nechaj to tak...vazne s tebou nechce nic mat, behas za nou ako psik, jej sa to paci,...ale nic ine z toho nebude...keby malo byt, tak preco by ta natahovala?...a tolko?...spytaj sa sam seba...
btw...preco niekedy dievca fakt kus viac na rovinu nepovie co chce, len trepe piate cez deviate a potom sa stane, ze sa sama zamotava?...ale to by bolo uz na inu temu...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Myslím, že pinco to vystihol najlepšie a sám vieš, že to nemá cenu. Ja by som ten plamienok nádeje, ktorý vyvolá každé jej objatie pomaly, ale iste zahasila, uzavrela túto kapitolu ako platonickú lásku, ktorú netreba ďalej pitvať, pretože ona ťa berie ako kamaráta, je to už príliš dlhá doba, čo to takto funguje a ak by z toho aj niečo vzišlo, asi by to skončilo časom sklamaním na oboch stranách. Ber ju ako kamošku, ale začni si všímať aj iné dievčatá v okolí. :wink:
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

:D hh, toto poznam. vola sa to "zaloznik,ale este nie som zufala"
nahlas to samozrejme nikdy potvrdit nemoze, nieje predsa UPLNE blba..
klasicka hra zien vo veku od 1...oh wait, stale..
ok, nebudem cynik: je to len na tebe, ci ti to viac dava alebo berie, resp. ci si ochotny platit tu cenu pretoze ako clovek Ti stoji za to...

a teraz back to the dark side ;D
//obrazky vkladaj do priloh
//sorka :)
Prílohy
fz1.jpg
fz2.jpg
fz3.jpg
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

doug

ak ani po roku si sa nedostal medzi jej stehna, tak je to uplne beznadejne. Ten cas si mohol venovat babe s ktorou by ste si vzajomne aj nieco uzili a necitil by si sa teraz ako vyzmykany citron. V podstate ani celkom nechapem ako to medzi vami prebiehalo- to ste sa akoze cely rok pravidelne schadzali, mali pravidelny spolocny program a nikdy si sa nepokusil o nieco eroticke, alebo aspon francuzak?? Chlapci, zapamatajte si jedno: baba si na chlapovi viac vazi ak nieco vo vztahu k nej "prestreli" ako to, ze sa nevie dokopat k ziadnej akcii a chodi okolo nej ako okolo horucej kaše.. :?
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

gogo956 napísal: Chlapci, zapamatajte si jedno: baba si na chlapovi viac vazi ak nieco vo vztahu k nej "prestreli" ako to, ze sa nevie dokopat k ziadnej akcii a chodi okolo nej ako okolo horucej kaše.. :?
Gogo toto ti uznávam a povýšil by som to na ľudovú múdrosť... :aasmile3:
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

Hm Zaujimave mne sa stalo to iste.. od zaciatku som si nemyslel ze snou zacnem chodit ale zacali sme sa viacej stretavat kecat atd... myslel som si ze ma o mna zaujem spytal som sa jej..to ona povedala ze by to aj skusila... ja som jej povedal ze radsej si to premyslime .. ano premysleli sme si vseto ok zacali sme spolu chodit. po mesiaci ma nechala.. dovod ? neciti ku mne lasku bere ma ako kamarata.. ja som tomu neveril bol som mimo myslel som si ze to neni pravda.. furt som behal za nou.. vzdy som dufal jak debil v nadej .. ale bolo to strata casu.. najlepsi kamarat a nic viac ako kamarat.. potom som zistil ze ona ma radsej svojho byvaleho skor ako mna :( dost to bolelo radsej som ju ignoroval na par mesiacov potom to uz prejde ale nie uplne.. potom sme sa zacali spolu zasa bavit a mna to uz chyta :( stale ju mam rad len obmedzujem to stretko .... 2 tyzden/1 max...

Moja rada: pokial si stale myslis ze mas nadej tak chod za nou spytaj sa .. a pozri sa jej do oci... ked povie ako najlepsieho kamarata pride sklamanie a nadej uz nebude ... teda aspon u mna to tak zabralo ... a u nas vek tiez ja 18 ona 17
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

All has been said.

Leko, Stealth, nezalozime nejaky Romantics Anonymous alebo nieco? :)

Inak na rozdiel od niektorych si ja osobne nemyslim, ze je nutne sa od nej odseknut. Ak si si schopny upratat v hlave to, ze ti je jasne ze nikdy nic nebude, nevadi ti, ze ked sa s nou stretnes zatoci sa ti hlava, a si schopny aspon bez nej normalne fungovat (inak povedane, hladat alternativy), nevidim dovod preco by ste sa nemohli dalej stretavat.

Avsak ak ti kazde stretnutie privodi pocit, ze predsa mas sancu, z ktoreho sa potom dostavas dva tyzdne, radsej to pust k vode. Zazil som obe moznosti, a viem, ze keby som sa od tej prvej bol vtedy odsekol, bola by to skoda.
doug
Amateur
Amateur

Fabo napísal:All has been said.

Ak si si schopny upratat v hlave to, ze ti je jasne ze nikdy nic nebude, nevadi ti, ze ked sa s nou stretnes zatoci sa ti hlava, a si schopny aspon bez nej normalne fungovat (inak povedane, hladat alternativy), nevidim dovod preco by ste sa nemohli dalej stretavat.
Fabo práve v tom je ten problém, že mi stačí keď raz na mňa usmeje a som zase v tom. :-/

Dám sem menší update a napíšem čo sa udialo nového. Cez víkend sme boli spolu na chate, a proste spali sme spolu v jednej izbe a tak, no ale čo je podstatné v žiare mesiaca som jej povedal že ju ľúbim a je pre mňa jednoducho všetkým, jej reakcia bola nato objatie a povedala že ju mrzí, že ma takto raní.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

GL chlapce toto by som asi neligol toto je uz husta kava...to chce ozaj poriadny reset...ale ty vies co je pre teba dobre
doug
Amateur
Amateur

Ja viem, že už bolo všetko povedané a viem, že máte pravdu vo všetkom čo ste mi napísali a je viac menej zbytočné sem písať to čo sem idem písať. Kamaráti ma už majú za idiota čo sa tejto veci týka, kamarátky sa so mnou o tejto téme nechcú baviť lebo mi stále opakujú to isté, tak aspoň touto diskrétnou internetovou formou to zo seba dostanem.

Odkedy som sem naposledy písal sa opäť mnoho udialo v skratke asi toľkoto. Boli sme spolu na jednom festivale(nie spolu ubytovaní, ale kúsok od seba) každý večer sme sa stretli, lenže problém bol v tom, že tam bol aj chalan s ktorý ako tak riešili. Ako mne to nevadilo ja som kľudná povaha a pokiaľ ma byť šťastná sním tak ja jej rozhodne nijak v ceste stat nechcem, to bolo hneď prvé čo som si pomyslel. Lenže jemu akoby vadilo, že sa so mnou objíma, no neprišiel za mnou a nič mi nepovedal (200cm a 120 kg robí svoje :-P). Tak aby som radšej nevyvolával zbytočné emócie som sa s ňou rozlúčil a šiel preč. Na druhý večer sa scenár opakoval až nato, že ja som stál s kamarátom nadohľad od jej skupinky. Ona prišla za mnou že ona už nevládze takto lebo že ked je so mnou sa hnevá on a keď je sním tak že sa hnevám ja a rozbehla sa smerom preč. Ja som samozrejme bežal za ňou no a nasledoval rozhovor v objatí ktorý vyvrcholil vetou : ja viem, že ty ma úprimne miluješ a viem to už od začiatku a viem aj to, že by si mi nikdy neublíźil a vo všetkom ti môžem dôverovať ale ja chcem jeho.
Nato som odišiel na dovolenku a prvé čo jak som prišiel domov, zapol som fb a zbadal som, že ona je už vo vzťahu stým chalanom. Šli sme spolu na kávu a povedala mi, že medzi nami sa nič nemení, že ona sa chce naďalej so mnou stretávať a že ja pre ňu znamenám viac jak on a aj keby jej chcel zakázať kontakt so mnou sa sním radšej rozíde, a že tak či tak ona to nevidí nejak ružovo aj kvôli vzdialenosti a aj celkovo.

......?
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

doug

waw heh toto je ozaj uz vazne tazko povedat ako by soms a citil nemal som moznost take nieco zazit ale zase toto je take cudne chodi s inym a napriek tomu aj teba miluje co je dost zaujimave, opytal si sa preco vlastne chodi s tamtym chalanom? alebo kvoli comu robi? toto ma trosku zaujima alebo co tym sleduje lebo ako pisem je to zvlastne a ako to ze aj tak to nevidi ruzovo? to nie je zalubena? nejako mi to nesedi

inac som zvedavy co das dalej vyzera to velmi zaujimavo

drzim prsty nech sa podari to co chces
Sweetko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Sweetko »

Ja neviem chalani, ale takéto príbehy ako ste tu vy písali na čele s daughom by moja psychika nezvládla. Proste by som musel zrejme zrušiť všetky kontakty s dotyčnou, inak by som bol v p... z toho každý deň.
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

ženská logika ostane najväčšou záhadou ľudstva navždy :nono:

tak ako ostatní ti radili ja ti tiež z vlastných skúseností poviem, že zodvihni zo zeme svoje gule, pozbieraj zvyšnú hrdosť a fakt sa na ňu v podstate vy*eb. Teraz to nevidíš ale odlúčenie pomáha a ty ho potrebuješ ako soľ keď sa s ňou len objímaš v jednom kuse. :roll:

Nádej je vždy ale nie po tom ako ťa otvorene odmietne 2x. :slap:

PS: Možno sa to miestami nezdá ale tiež som beznádejný romantik, tak ak budete zakladať ten spolok anonymných romantikov pošlite mi pozvánku, diky chalani :smt006
Napísať odpoveď