favorit.

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: favorit.

Príspevok od používateľa Kibo »

Ratzi, ja nehovorím, že to je oplastovaná príšera, keď si odmyslím svetlá a interiér, tak ten "bodykit" je jeden z naj, čo sa na Favority robil, sám som ho kedysi chcel :wink:
Ale keď beriem do úvahy, že bakusgabor chce za možno nepojazdný črep vysoliť toľké peniaze a ešte ho bude musieť aj ťahať... tak sa len chytám za hlavu. Tiež mi z motora tiekla voda a nevedel som odkiaľ, až som našiel pod saním prasklinu na bloku motora veľkú ako Grand Canyon... Domyslíš si, na čo je taký motor určený :roll:
Najväčší prúser bude, keď nebude mať známosti a nedajbože s tým neprejde cez STK a EK :psssst:

bakusgabor, ešte si k tej sume prirátaj PZP :smt033
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Kibo na druhej stranke ND na favo kupis pomaly zadarmo a clovek ho opravi na parkovisku pred blokom heehe
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Však choď si ho omrknúť, daj dolu lemy prahov, pozri sa pod koberec, lahni si pod auto a klop. Ak je karoseria dobra, tak ho zober. Pri favorite je doležitejšia karoseria ako motor, pokiaľ ho nechceš dojazdiť len do konca jesene. O to viac, keď vravíš, že si mechanik..
Inak mne sa tiež celkom páči, ale isté veci by som pomenil (interier bez žltej, čierna horna časť naraznikov, nezastriekane mriežky, tnujingove svetla, tie otrasne poťahy...)
bakusgabor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa bakusgabor »

aha,áno traba pozret, a ked má vela korozie,tak ani neberem.... asi nedelu tam skocim a pozrem.... :)
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

No treba pocitat ze pod plastami bude hrdza :lol: :lol: :lol: ak to nebolo dobre utesnene voda tam natiekla a sa tam drzala hehehe a casom to zacalo pekne hnit mnoo,..
Povacsine ludia aj preto kupuju plasty na falce aby prave zakryli tu hnilobu kedze vyvarat sa to uz neoplati,... ale nehovorim ze ten zlty kanarik musi byt hnilobny :D :D :D
bakusgabor
Light Professional
Light Professional

Acer01 napísal:No treba pocitat ze pod plastami bude hrdza :lol: :lol: :lol: ak to nebolo dobre utesnene voda tam natiekla a sa tam drzala hehehe a casom to zacalo pekne hnit mnoo,..
Povacsine ludia aj preto kupuju plasty na falce aby prave zakryli tu hnilobu kedze vyvarat sa to uz neoplati,... ale nehovorim ze ten zlty kanarik musi byt hnilobny :D :D :D
uvidime no :D
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Bagusgabor ale tie plasty z falcov nedavaj dole lebo su prilepene silikonom na okna :lol: takze skor polames plast,... radsej pozri z vnutornej strany od kolesa,.. pripadne rukou nahmataj a stlac ci ten plech je pevny atd,....
Ale kedze to favo vyzera byt nastriekane tak urcite typek aspon nejak osetril falce aby to nieco vydrzalo....
bakusgabor
Light Professional
Light Professional

Acer01 napísal:Bagusgabor ale tie plasty z falcov nedavaj dole lebo su prilepene silikonom na okna :lol: takze skor polames plast,... radsej pozri z vnutornej strany od kolesa,.. pripadne rukou nahmataj a stlac ci ten plech je pevny atd,....
Ale kedze to favo vyzera byt nastriekane tak urcite typek aspon nejak osetril falce aby to nieco vydrzalo....
Oky skusim :)
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Prepáčte, že píšem do autorovej témy, ale nedá mi neopýtať sa. Myslíte, že 400EUR za vyvarený a novo striekaný favorit (pred dvoma rokmi) s LPG, ktoré má 3 roky je dobrá kúpa? STK, EK, kontrola splynovača je do 5/2011. Elektróny, zimné, letné pneu. Dôvod predaja je kúpa nového auta.
bakusgabor
Light Professional
Light Professional

zdravotnik napísal:Prepáčte, že píšem do autorovej témy, ale nedá mi neopýtať sa. Myslíte, že 400EUR za vyvarený a novo striekaný favorit (pred dvoma rokmi) s LPG, ktoré má 3 roky je dobrá kúpa? STK, EK, kontrola splynovača je do 5/2011. Elektróny, zimné, letné pneu. Dôvod predaja je kúpa nového auta.
cau, ano je to dobra cena 400 euro za favorit s LPG, elektrony a nanovo striekané :) oplati sa kupit.
Napísať odpoveď