Pred rokom som kupoval na Alze komplet PC aj s Monitorom. Chcem ho predat ale monitor jednemu clovekovi a pc druhému. Ako by som mohol spraviť aby mal záruku aj ten čo kupuje monitor ? Lebo zaručny list/fakturu mam na komplet.
Ako by som to mohol vyriešiť ?
ďakujem
Záruka na 2 komponenty na jednej faktúre
Re: Záruka na 2 komponenty na jednej faktúre
Prefot blok a pripadne ho daj overit notarovi...
Original si nechaj.
Original si nechaj.
Reklamáciu môžeš vybaviť aj online. Takže nepotrebuješ originál fa. Fa si môžeš vytlačiť v administrácií objednávok a faktúr. http://backoffice.alza.sk/
ako vravi Goten vytlac mu zvlast zarucak a original si nehaj v alze nemaju stim problem
Takže je to aktuálne. Stačí iba keď vytlačím obidvom majiteľom komplet faktúru celej zostavy a nič viac nový majiteľia nepotrebujú ? Ako je to so škatuľami ? Predávam PC poskladaný mam dat novem majitelovi aj skatule od grafickej a tak ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Podla zakona nie je nutne povodne balenie, pretoze ludia nemali kde skladovat skatule od velkych TV a podobne. Povodne balenie je potrebne vtedy, ak sa rozohnes vyrobok kupeny cez internet do 7 dni vratit, tam musi byt vsetko prislusenstvo vratane nespokodenej krabice.
dakujem, cize obom staci vytlact komplet fakturu, žiadny zaručny list ani ine papiere od alzy netreba ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Na to by ti mala odpovedat Alza, ale myslim, ze budes potrebovat hlavne ten doklad o kupe, tj. fakturu a dobre by bolo mat aj zarucny list. Aj tak kazdy produkt ma svoje cislo a verim tomu, ze v systeme maju cislo produktov evidovane a tak si dokazu spatne zistit, ze ci si ten produkt kupoval skutocne u nich, pretoze sa kamaratovi moze pokazit rovnaky LCD alebo disk, ten im posles s fakturou a fakticky ti budu reklamovat nieco co oni nepredavali.