MP3 usb prosim pomožte mi je to naliehavé
MP3 usb prosim pomožte mi je to naliehavé
Prosim vas pmôžte mi mám MP3-ku a ešte dnes (28.7.2010) mi normálne načitalo keĎ som ju vložil cez usb pripajač vopchal som ju do usb čo sa tam dava ( na pc) a išla mi (táto mp3-ka sa nabija tym že ju vopchate do pc) a iošla mi nabila sa a asi tak po 2 hodniach ked uz sa mi mala dobit mi niečo naskocilo na obrazovku bol tam ten znak ked mate znak USB kábla. Odvtedy mi nejde načítať. Poradte mi. Mp3: SENCOR SFP 1150
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: MP3 usb prosim pomožte mi je to naliehavé
skus napisat do sencoru nech ti poslu firmware budu chciet od teba seriove cislo
no ale ze odvtedy mi to nejde do pc a sak rano mi to normalne naskocilo tam to ked zapojios to okienko a tam moznosti co su a teraz ked vopcham tak nejde a skusal som do obydvoch nejde skusal som dozadu aj do predu nejde a ked som zapojil USB-čko do každeho ide takže chyba musi byť iba v mp3-ke alebo v USB prepajači ... nie ?
-
typek61
Darca
skus este v inom pc
skusal som u suseda a nejde ... ale sak este sa pojdem kuknut ...
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 15:03)
neide ....
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 16:12)
nechapem prečo .. !!
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 15:03)
neide ....
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 16:12)
nechapem prečo .. !!
-
typek61
Darca
prečo si si zalozil dalsiu temu?? 
lebo do tej mi uz nikot nepisal non ie ?
počuj, nemáš tam niekde tlačítko na reštartovanie tej MP3 ?? ...je to síce taká zvláštna rada, ale niekedy to pomôže
aaa veď ak ju máš v záruke, tak nieje o čom si myslím x)
Nie nemám !!
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2011, 8:18)
Môže to byť v tom že spojenie medzi MP3 a otvorom kde sa USB kabel vopchá nieje !! ?? Lebo minule som ju rozobral a tam nebolo spojenie !! nebolo to pri sebe pripevnené neraz mi to vypadlo !!
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2011, 8:18)
Môže to byť v tom že spojenie medzi MP3 a otvorom kde sa USB kabel vopchá nieje !! ?? Lebo minule som ju rozobral a tam nebolo spojenie !! nebolo to pri sebe pripevnené neraz mi to vypadlo !!
Najprv sa preboha ukludni.
Dobre prestuduj manuál čo si dostal k mp3 poprípade ho pozri na nete. Istotne tam bude písanie niečo o resete prístroja (často to býva "Podržte 15 sekund tlačidlo na vypnutie"). Mal som tiež podobný problem, stačilo použiť reset
Dobre prestuduj manuál čo si dostal k mp3 poprípade ho pozri na nete. Istotne tam bude písanie niečo o resete prístroja (často to býva "Podržte 15 sekund tlačidlo na vypnutie"). Mal som tiež podobný problem, stačilo použiť reset
čo znamená že "nejde načítať"?
winwows ti nejako oznámi pripojenie zariadenia (cinknutie+ikona)? ak áno tak je chyba vo firmware, ak nie tak je pokazená fyzicky (písal si že si ju rozoberal - odvtedy nejde?)
winwows ti nejako oznámi pripojenie zariadenia (cinknutie+ikona)? ak áno tak je chyba vo firmware, ak nie tak je pokazená fyzicky (písal si že si ju rozoberal - odvtedy nejde?)
Ona mi spadla na zen asi z 5 cm vyšky vieš ta as tak !! fimware som si myslel !!