Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Neviem ty hras na ofiku alebo na freecku? Prave to je rozdiel, ze na free tazko zhanas gear, lebo sa tam tazko dostanes do dungu, a tazko by si otocil dung 20x za den. Kde na ofi to mas za par dni dungami. Skor 1-80 mi pride dlho, to mas 12 dni hrania, cize ked si to das do kalkulacky, a expil by si to ako maniak 8 hodin denne, tak ti to vide jedna postava 36 dni, aj to vtedy, ked tie questy poznas a ides rychlo.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jasne ze hram na ofiku...preto sa mi zda cena prehnana lebo tvoja 80ka ma len zakladny gear a pytas za to skoro 2OO eciek...potom by som chcel vediet kolko by som teoreticky mal pytat ja za moj ucet kde mam http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... cn=Hotwire + dalsie chary....
To uz ty vies. Ja momentalne nemam kde hrat tuto hru, tak sa toho chcem zbavit, ale zase nie za cenu noveho acc, ked by som neskor mozno chcel hrat dalej.
-
Hotwire
Addict
tak potom preco si to nenechas? to sa ti bude chciet expit od nuly zas?
addon ako ma bit
-
Hotwire
Addict
koho ma kto bit?vendett napísal:addon ako ma bit
ale vazne, designovo je pekny ale vyzera dost neprakticky
-
Greece Titan
Light Star
WOW Deadsteed Warlock Demon - Pomoc pls!
Dobrý deň. Hráte niekto hru World of Warcraft: Wrath of the Lich King? Pretože je tam taký nemŕtvy kôň ako dopravný prostriedok a ak ho chcete používať musíte si kúpiť jeho horn a naučiť sa jazdiť. Ale warlock si môže toho koňa privolať ako démona. Neviete či naň potrebujem tiež vedieť jazdiť? Pretože inak sa to neoplatí naučiť sa to kúzlo a naučiť sa jazdiť je drahšie ako keby som sa naučil jazdiť a kúpil horn. Vopred ďakujem za odpoveď.
//autoeditácia príspevku (18 Júl 2010, 21:01)
Dobrý deň. Hráte niekto hru World of Warcraft: Wrath of the Lich King? Pretože je tam taký nemŕtvy kôň ako dopravný prostriedok a ak ho chcete používať musíte si kúpiť jeho horn a naučiť sa jazdiť. Ale warlock si môže toho koňa privolať ako démona. Neviete či naň potrebujem tiež vedieť jazdiť? Pretože inak sa to neoplatí naučiť sa to kúzlo a naučiť sa jazdiť je drahšie ako keby som sa naučil jazdiť a kúpil horn. Vopred ďakujem za odpoveď.
//autoeditácia príspevku (18 Júl 2010, 21:01)
No urcite tu nikto nehra wow kedze si v teme s nazvom World of Warcraft ... ale to je jedno
. Inak warlokc si ho nemoze vyvolat ako demona ale sa ho len lacnejsie nauci u trenera. Na 20lvli ti to automaticky hodi riding aj mounta ale na 40lvl ti trener da len mounta a ty sa musis riding naucit u trenera z tvojej rasy.
-
Greece Titan
Light Star
aha takze na 20 lvl automaticky budem vediet fearsteeda? a co sa tyka toho ci tu jiekto hra wow tot bola sprava nemierena pre tuto temu len mi to vymazali a preslo to sem
S kamosom sme dostali trochu prehnany napad zalozit si vlastnu guildu. Skusenosti mame bohate ale neviem ci sa nam to vobec oplati realizovat co myslite? CHceli by sme hlavne vytvorit guildu s dobrou komunitou kde sa hraci poznaju a nie kde je 300 ludi a len sa raiduje do nemoty. Napiste svoj nazor a ci by ste do toho nahodov nesli s nami. Realm Thunderhorn. Keby sa najde vela ludi z nejakeho ineho kludne by som aj migroval.
Prave rozmyslam ci znovu zacat hrat
A ak by sa nazbieralo viac ľudí určo by som sa rad pridal
Mohol by som rollnut komplet nieco nove a vyexpit to len kvoli gilde napriklad tanka alebo co by bolo treba, alebo by som nieco transferol a doexpil (Priest 70, ked som prestal hrat, a este nejaky ten DK samozrejme ... )
Zalezi od toho, na co by bola G zamerana? PvP? PvE? Raidovalo by sa nejako poriadne? (Na to mam celkom chuť v poslednom čase)
Zalezi od toho, na co by bola G zamerana? PvP? PvE? Raidovalo by sa nejako poriadne? (Na to mam celkom chuť v poslednom čase)
-
Hotwire
Addict
pod na TH na hordu 
Kludne
Nieco konkretne co treba rollnut? Dlho som nehral tak nepoznam vseobecnu situaciu
- malo tankov, nezabitelny resto (BC
), nezabitelny warlock a podobne
-
Hotwire
Addict
rollni co chces, hlavne nech je sranda 
No tak guilde urcite pve
. Len zatial prichadzame na to ze to bude velmi tazke rozbehnut kedze kazdy ma nejaku guildu vecsiu atd. Keby mame tak 20 ludi na rozbeh tak by to bolo mozne zrealizovat
Je na TH aj nejaká slovenská populácia ?
-
Hotwire
Addict
na horde som len ja 
Ahoj chcem sa Vas spitat ci sa mi oplati teraz kupit wow a zacat to hravat ked je to uz dost stara hra? A ked uz by som chcel zacat tak ci si musim kupit wow alebo iba niaky najnovsi datadisk alebo co by ste mi poradili? Hraval som chvilu guild wars a teraz by som chcel nieco zadrtit chcel som aiona ale kamarat ma od toho odhovoril ze vela ludi odtial odchadza tak rozmyslam nad tym wowkom len neviem ci sa mi to oplati ked uz tam vsetci maju nadupane postavy...Pribudaju tam aj niaky zaciatocnici? 
-
K3winQo
Amateur
Ak nechceš hrať na offi - stiahni si to..
Inak, teraz vyšiel najnovší datadisk - Cataclysm.. Teda vyšiel iba BETA, pár jedincov malo šancu otestovať ho..
Inak, teraz vyšiel najnovší datadisk - Cataclysm.. Teda vyšiel iba BETA, pár jedincov malo šancu otestovať ho..
Nezačal by niekdo so mnou hrat na Twinstare??