PC HRY CEZ WIFI
PC HRY CEZ WIFI
PREPACTE NEVIEM KAM TEMU ZARADIT
Chcem sa spytat.Mam doma WIFI router a chcem sa spytat , ze ked sa napojim s notebookom na moj WIFI tak mozem hrat hry tak akoby som mal doma spraveny LAN?..ako aby som mohol hrat napr CoD alebo CS s kamosom ci s niekym Ja na PC on na notebooku...DA SA TO?
AK ANO POVEDZTE MI AKO ALEBO PORADTE PROSIM
A ake hry mozeme hrat?
DAKUJEM..(dufam ze sa najde nejaky blb, ktory bude mat zase blbe reci) DAKUJEM PROSIM PORADTE MI
Chcem sa spytat.Mam doma WIFI router a chcem sa spytat , ze ked sa napojim s notebookom na moj WIFI tak mozem hrat hry tak akoby som mal doma spraveny LAN?..ako aby som mohol hrat napr CoD alebo CS s kamosom ci s niekym Ja na PC on na notebooku...DA SA TO?
AK ANO POVEDZTE MI AKO ALEBO PORADTE PROSIM
A ake hry mozeme hrat?
DAKUJEM..(dufam ze sa najde nejaky blb, ktory bude mat zase blbe reci) DAKUJEM PROSIM PORADTE MI
Re: PC HRY CEZ WIFI
wifi v dome je normalna LAN siet ako keby si bol spojeny s kablom, no mozno s mensimi rychlostami.
zahras si kazdu jednu hru, ktoru si do teraz hral cez kabel
(mozno sa bude treba pohrat s firewallom, alebo portami..)
zahras si kazdu jednu hru, ktoru si do teraz hral cez kabel
(mozno sa bude treba pohrat s firewallom, alebo portami..)
Jaj aha dakujem moc...DIKES ESTE RAZ...ked budem mat problem napisem 
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 19:34)
Ako napr si zahram BULANCI hrU? ako sa to da spojit?....DAKUJEM
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 19:34)
Ako napr si zahram BULANCI hrU? ako sa to da spojit?....DAKUJEM
ja to "provozujem" dost casto.......PC kt. je pripojeny k AP(alebo wifi na notebooku) vytvori wifi siet a na notebooku sa uz len pripojis a hras.......jednoduche,zadna veda......netreba riesit zidne blbosti akurat spravit tu siet 
no ja uz som skusal aj ecz HAMACHI sa pripojit.Aj som skusal ze vytvorit a ze sa pripojim ale stale ze vyhladava hru a nic....mame vypnute FIREWALLI alebo ako sa to pise
ked ces hrat cez hamachi tu je nejaky navod, skus
http://www.hojko.com/hamachi-bulanci-na ... %20hamachi
http://www.hojko.com/hamachi-bulanci-na ... %20hamachi
To som uz skusil ale nepomohlo to...
no a kebyže napr. hrajem csko na jednom počítači čo má LAN sieť a na notebooku tiež hrajem csko a idem sa pripojiť na ten istý server tak to budú dvaja hráči s tou istou IP ? alebo to bude len jeden hráč čiže sa nedá pripojiť ?
si to napisal jak madar...
ak mas lan siet, nemozes mat rovnake IP v sieti... cize ak si zosietovany s Notebookom, a ty spravis server a napoji sa na teba ten z toho booku, tak mate rozne IP
ak ste obaja na 1 routri, ktory poskytuje net, a pripojite sa na nejaky server na nete (nie vas) tak vas tam napoji oboch s rovnakou IP adresou.
ak mas lan siet, nemozes mat rovnake IP v sieti... cize ak si zosietovany s Notebookom, a ty spravis server a napoji sa na teba ten z toho booku, tak mate rozne IP
ak ste obaja na 1 routri, ktory poskytuje net, a pripojite sa na nejaky server na nete (nie vas) tak vas tam napoji oboch s rovnakou IP adresou.
no teraz to nemam jak vsetko skusit nemam ten notebook doma , ked ho budem mat doma skusim to nejako nastavit...