Ako previest peniaze
Ako previest peniaze
Objednal som si Tricko z http://trickazeserialu.cz/ a dal som sposob platby bankovny prevod len nastal problem ze neviem ako ten prevod spravit to mam ist na to do banky alebo ako? pls poradte dakujem pekne
-
anyway
Light Star
Re: Ako previest peniaze
Peniaze prevedieš cez stránku tvojej banky(e-banking). S tým si sa ešte nestretol? 
zrejme nevie ako. Musí tam predsa uviesť spôsob akým budú poznať o aký prevod ide, teda variabilný symbol, popis transakcie. Ak si žiadne info na stránke nenašiel, nie je nič ľahšie ako tam zavolať alebo poslať mail.
Máš vlastný bankový účet?
Máš internet banking?
Máš internet banking?
Hej mam vlastny ucet aj internet banking iba neviem ako to mam previest v tom internet bankingu.Rad8) napísal:Máš vlastný bankový účet?
Máš internet banking?
-
anyway
Light Star
Akú máš banku?
Akú máš banku?
mam Tatra Banku
výborne....vzdrz urobim nejake screenshoty
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 20:18)
zabudol som, ze je to ceska stranka....posielas to na cesky alebo slovensky ucet?
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 20:18)
zabudol som, ze je to ceska stranka....posielas to na cesky alebo slovensky ucet?
na cesky ucet
v pipede, ze im posielas €... [obrazok]
ak v korunach (ceskych), tak zvol "Zahraničný prevodný príkaz - štandard" ,ale...
ak v korunach (ceskych), tak zvol "Zahraničný prevodný príkaz - štandard" ,ale...
Tento formulár slúži na zadanie platobných inštrukcií, ktorými prikazujete, aby bola z Vášho účtu zaplatená Vami zadaná suma peňažných prostriedkov vo Vami zadanej mene.
Poplatky Tatra banky za spracovanie zahraničného prevodného príkazu su nasledovné:
pri platbe v hodnote do SKK 100.000,- (3.319,39 EUR) SKK 300,- (9,96 EUR)
pri platbe od SKK 100.000,- (3.319,39 EUR) do SKK 500.000,- (16.596,96 EUR) SKK 600,- (19,92 EUR)
pri platbe od SKK 500.000,- (16.596,96 EUR) do SKK 1.000.000,- (33.193,92 EUR) SKK 900,- (29,87 EUR)
pri platbe nad SKK 1.000.000,- (33.193,92 EUR) SKK 1.200,- (39,83 EUR)
Upozornenie: Pri vypĺňaní tohto formulára nepoužívajte diakritiku a špeciálne znaky.
takze mam problem staci ked tam zadam cislo uctu? lebo Iban neviem
a v e-maile co mi posielali uvadzaju aj Variabilny symbol tak ten mi je naco ked tam to neni treba
a da sa to vybavit aj ked pojdem do banky?ze vypisem nejake tlacivo?
a tu kolonku co tam je Ze poplatky znasa mam dat OUR alebo SHA?
a v e-maile co mi posielali uvadzaju aj Variabilny symbol tak ten mi je naco ked tam to neni treba
a da sa to vybavit aj ked pojdem do banky?ze vypisem nejake tlacivo?
a tu kolonku co tam je Ze poplatky znasa mam dat OUR alebo SHA?
Pri cezhraničných prevodoch potrebuješ IBAN a SWIFT.
Ty chces zaplatit 10€ banke? Ok
-V tej kolonke sa pise cislo uctu alebo IBAN takze mozes dat aj cislo uctu
-Jasne ze sa to da v banke....zapamataj si ze v banke urobis vsetko (ibanking, automaty su len pomocka) a tam ti este aj poradia!
//vydim, ze obrazok si vymazal...si si to rozmyslel...tak im napis mail, nec to poslu
-V tej kolonke sa pise cislo uctu alebo IBAN takze mozes dat aj cislo uctu
-Jasne ze sa to da v banke....zapamataj si ze v banke urobis vsetko (ibanking, automaty su len pomocka) a tam ti este aj poradia!
//vydim, ze obrazok si vymazal...si si to rozmyslel...tak im napis mail, nec to poslu