Plasmon napísal:Neviete prečo mi seká GTA, keď asi pred pol rokom som to hral v pohode na Viste na tej istej zostave akú mám aj teraz. Akurát teraz mám Windows 7. V nastavení hry som znížil všetky položky na minimum a aj tak to seká a nič sa nezlepší.
Ovládače si stiahol? Ak máš nVidia, updatni ovládače aj PhysX.
Musíš si stiahnuť patch. Mne aj asi 2-3 spolužiakom to robilo. Mali sme cracknutú verziu a patch pomohol. eviem či to bol oficiálny alebo patch na crack. Ak máš cracknute GTA, tak sa kukni na nejaké warez fórum a nájdi si nejaký patch, čo tam bude.
Plasmon napísal:Neviete prečo mi seká GTA, keď asi pred pol rokom som to hral v pohode na Viste na tej istej zostave akú mám aj teraz. Akurát teraz mám Windows 7. V nastavení hry som znížil všetky položky na minimum a aj tak to seká a nič sa nezlepší.
A aky mas Win 7? asi Ultimate ... mne to robilo tiez na XP a Viste slo dobre aj na vyssom rozliseni a na Win 7 Ultimate sekalo na najnizsom nastaveni ... a teraz mam Win 7 Professional 64-bit a ide ako predtym
GothaR napísal:Ovladace na graficku mas najnovsie? Ostatne hry idu tak ako predtym?
Všimol som si že nemám žiadne, zabudol som ich nainštalovať. Stiahol som najnovšie - catalyst verzia 10.7 Ostatné hry idú v pohode, ale gta aj tak stále seká.
Corn Flake napísal:Musíš si stiahnuť patch. Mne aj asi 2-3 spolužiakom to robilo. Mali sme cracknutú verziu a patch pomohol. eviem či to bol oficiálny alebo patch na crack. Ak máš cracknute GTA, tak sa kukni na nejaké warez fórum a nájdi si nejaký patch, čo tam bude.
Stiahol som aj patch 1.0.4.0 a k nemu aj crack a hra už beží bez problémov. Dokonca aj autá sedia lepšie na ceste.
ANO CRACKOVAT ORIGINALKU =DDDDD rofl
brm - na zostave nezalezi, kedze mi to pred rokom v pohode slapalo tak ako malo (asi som mal vtedy iny win)
bry4n1 napísal:ANO CRACKOVAT ORIGINALKU =DDDDD rofl
brm - na zostave nezalezi, kedze mi to pred rokom v pohode slapalo tak ako malo (asi som mal vtedy iny win)
No a? Ja crackujem originálky pravidelne, pretože ma vyrušuje zvuk mechaniky.
Skúšal si hru preinštalovať?
bry4n1 napísal:ANO CRACKOVAT ORIGINALKU =DDDDD rofl
nechapem co ti vadi, sak ked to chce 5 ludi tak si to cracknu a dvd vratia...dvd im staci na hru a nepotrebuju ho aby to hrali s nim dnuka.
mne do gta 4 nejde vložiť vlastná hudba mám to v mp3 a aj ked dám complete scan a rádio nastavím na shuflle aj tak mi to nejde furt tam len vyprávaju skúste poradiť
Neviete ako v GTA nastavím, aby sa mi vlastné songy zapínali automaticky? Tj., myslím, že keď nastúpim do náhodného auta, aby sa mi automaticky naladilo rádio s user tracks. Vždy sa mi to totiž preladí. Vďaka.
IMI napísal:Hned jak som spravil tuto misiu That Special Someone aby som mohol robit tuto One last thing mi ma volat Jimmy len on mi nejak nevola.. na mape nemam ziadne znacky na dalsie misie jedine co tam je tak to su cluckiny belly,savehousy a pod.. Co mam dalej robit ?
Ludia este stale to nemam vazne neviete ako na to ?