Skype a zoznam prihlasenych nickov
Skype a zoznam prihlasenych nickov
Ahoj. Verzia 4.2.0.152 sa zda byt velmi divna. Po odinstalovani skypeu zmazat nicky cez ktore sa na skype prihlasovalo akosi nejde. Jednoducho ten zoznam tam stale je aj ked odinstalujem skype a znova ho nainstalujem samozrejme medzitym zrestartujem pocitac stale nic. Mam na mysli tu roletu pod napisom Skype Jmeno. Uz som aj sa sprtal v regedite vsetko co malo nazov skype som zmazal nepomohlo. Ani po zmazani priecinka skype nepomohlo neviem kde moze ukladat ten zoznam. Zda sa mi byt ta verzia fakt divna lebo totiz minimalizovat do system tray akosi nejde ostane to len na liste. Neviem si s tym dat rady. Takisto som sa pokusal raz uskutocnit hovor cez webkameru no nedalo sa stale to len nacitavalo a nic sa nedialo. Neviem co sa da s tym robit ale tato verzia je dost na figu.
Re: Skype a zoznam prihlasenych nickov
teraz uz nie je novsia verzia?..no mne ani teraz sa neda ten zoznam vymazat....nevie niekto poradit?
Document and Settings / meno uzivatela / appdata / roaming / skype
tam zmaz co chces zmazat
tam zmaz co chces zmazat
IQpalenka napísal:Document and Settings / meno uzivatela / appdata / roaming / skype
tam zmaz co chces zmazat
vdaka, konecne som to nasiel, hoci nie presne tam ako si napisal,ale tak aspon ze to pomohlo sa mi kus zorientovat