Ja sa na tu hru tesim, ale v kutiku duse sa obavam, ze to bude velke sklamanie, podobne ako x-hier, kt. pokracovania za vela nestali..
A v mojich ociach prekonat 1-tku vyzaduje skutocne vynimocne usilie
Tak schálneAndrew007 napísal:ved na koniec nie kazdy ma doma raketu z "Nasa", aku treba mat napr. pre GTA4
Presne toto som chcel napisat, gta iv jednoducho papka tolko kolko mu system ponukne resp. cela zostava... ako napr. samotny benchmark v hre nemeria presne ako je napr. cpu, gpu usage... Ako kolega pisal hore nadomnou na screenoch je vidiet ze bude to dost dobre optimalizovane aj na slabsie zostavy...Pieer-ZA napísal:Muffi, tie tvoje požiadavky z Mafie zarátavajú aj plnú podporu PhysX, takže s rezervou. Pri GTA IV sú tie požiadavky vyššie, a môžeš mať komponenty ešte v rezerve, aj tak ti to nepôjde tak ako má. Snáď to na Mafii bude fajn.
Kód: Vybrať všetko
NVidia 250 GTS 1GB DDR3 , DVI , HDMI
Kód: Vybrať všetko
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 3,16 GHz 2,83 GHz
4096MB RAM mam len 32-bit system takze tak cca 3,3 GB mi vyuziva
500 GB HDD
NVidia 250 GTS 1GB DDR3 , DVI , HDMI
Len 10 hodin ? Dufam ze len sranduje..Anglický časopis PC Zone již vydal své říjnové číslo a v něm se chlubí vůbec první recenzí Mafia II.
Ve zkratce se hře podařilo obstát a "navzdory otravným chybám" si vysloužila výtečné hodnocení 80%.
Redaktorovi vadí hlavní to, že jde o extrémně lineární ježdění a střílení, bez možnosti volnějšího pohybu a svobody rozhodování.
Pokud se přes to ale přenesete, čekají vás "výtečné a bezvadně zahrané dialogy" a model řízení auta, který je, "jak byste čekali od bývalých Illusion Softworks, samozřejmě báječný".
Pochvalu sklidila i úctyhodná sbírka dobových aut i to, jak je poškodí sebemenší náraz. A konečný verdikt?
"Mafia II je deset hodin řízení, příběhu a zvlášť příjemných přestřelek. Vyžaduje pořádný hardware, ale vypadá špičkově a kdyby se soundtrack prodával zvlášť, koupím si ho."