Tablet

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
K3winQo
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Tablet

Príspevok od používateľa K3winQo »

Prosim vás..
Som v tom neskúsený, tak mi skúste poradiť nejaký tablet DO 50€..
Nezabije ma, keď to bude 55€ alebo tak..
Nejaký, len pre domáce použitie, na kreslenie a tak..
Nejaký, tiež, čo dlho vydrží ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Tablet

Príspevok od používateľa Kibo »

http://www.alza.sk/genius-g-pen-f509-d150395.htm
Má ho brácho a príliš sa za tie peniaze nesťažoval. Sú aj lacnejšie, ale toto je na také domáce čarbanie maximálne postačujúce :)
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

Ja používam Genius Mouse-Pen 8x6", parametre ako každý tablet pre domáce použitie, v celku velká pracovná plocha, preprogramovatelné tlačítka (asi 20 + prednastavené), je k tomu aj TabletMouse, a je dosť lacný. :)
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Nechcem kazit temu pouzivatelovi, ktory si ju vytvoril, no pride mi zbytocne vytvarat este jednu. Mam len otazku. Da sa tento tablet pouzit napriklad ako vzdialena plocha kebyze je bezdrotovy? Myslim, kebyze mam notebook na stole alebo na druhom konci izby, tak na tablete by som mal normalne zobrazenu pracovnu plochu a mohol by som sa pohybovat vo wine? Rozmyslam nad takymto riesenim, pretoze mam kvantum hudby a ked ju pocuvam tak si hudbu sucasne prezeram a vyberam dalsie skladby. Napriklad aj na taktomto tablete sa po pripojeni k pocitacu zobrazi plocha? Funguje to ako dotykovy displej?
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Tablet funguje na magnetickej báze, pero má v sebe batergu a magnet, akonáhle zachytí kontakt medzi plochou tabletu a perom, reaguje ukazovatel myšky vo Wine. Bežné taplety sú len plastová (alebo iná) plocha, podobne ako touchpad, nemajú, a ani nefungujú ako dotykový displej. Sú samozrejme aj taplety použitelné ako vzdialená prac. plocha - dotykový displej, no tam si už musíš zaplaiť tých 350€ a viac.
K3winQo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K3winQo »

Tablet funguje na magnetickej báze, pero má v sebe batergu a magnet, akonáhle zachytí kontakt medzi plochou tabletu a perom, reaguje ukazovatel myšky vo Wine. Bežné taplety sú len plastová (alebo iná) plocha, podobne ako touchpad, nemajú, a ani nefungujú ako dotykový displej. Sú samozrejme aj taplety použitelné ako vzdialená prac. plocha - dotykový displej, no tam si už musíš zaplaiť tých 350€ a viac.
Nie taplet ale tablet
Nie baterga ale baterka..

Prepáč, že buzerujem ale toto ťahá oči
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

K3winQo napísal:
Prepáč, ale toto ovládam. :lol: Ako si si možno všimol, prvý krát som napísal "tablet" takže druhý krát to bol len preklep. Čo sa "batergy" týka, tiež preklep, no neviem ako je to možné, každopádne, aby som napísal "baterga" a neuvedomil si, že je to chyba, bol by som asi dement. :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

nie je tablet ako tablet. téme ja pôvodne o grafických tabletoch, na kreslenie. to, čo dnes všetci chápu ako tablet je niečo na štýl ipadu - krabička s veľkým dotykovým displejom. a to zas niektorí nazývajú ako tablet PC, čo je imho zas niečo iné... :D pekný bordel v tom je :)

aby som nebol úplne OT: Osobne som za tablety Wacom, nakoľko som spokojný zákazník. sú tam však vyššie ceny, ale kvalita :D a netreba do pera pchať baterky, pero je krásne ľahké :)
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

tak tak, je rozdiel tablet, v ktorom je vlastne celé PC (tablet PC), a tablet, ktorý sa na iné PC pripája, pritom zobrazuje informácie ako na monitore. iPad je niečo úplne úplne iné, to je zase Internet Tablet (:D) a hlavne, iPad je ovela mladší a "hlúpučkejší". Wacom odporúčam aj ja, jeden z lídrov. :)
Napísať odpoveď