no mám rozobratú práčku whirpool AWG-650 a akosi som poodpájal čidlá
sú tam 3 (40°C, 60°C, 90°C) len neviem, ktorý je kotrý, ako by som mohol zistiť, ktorý kam zapojiť, nsvrhnite nejaké riešenia, poprípade ak je tu nejaký opravár nech povie ktoré kam, večer môžem ešte dopísať názvy tých čidiel len píšem od frajerky a nemám to tu poznačené
Práčka whirpool teplotné čidlá
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Práčka whirpool teplotné čidlá
Nabudúce teda napíš z domu a nie od frajerky a daj poriadne informácie. Keby tie názvy čidiel hodíš do googla, skôr by si našiel odpoveď ako nájsť nejakého opravára na fore. Btw: ty sa o frajerku delíš s casarom1987? Lebo z tejto ip jedine on posielal príspevky okrem teba
pouzi http://www.datasheetcatalog.com/
tam sa docitas ktore cidlo je ake ...
BTW: myslim ze nikoho nezaujima akej IP sa pripaja a ked uz aj ano je to nechutne ....
tam sa docitas ktore cidlo je ake ...
BTW: myslim ze nikoho nezaujima akej IP sa pripaja a ked uz aj ano je to nechutne ....
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
http://www.diffisotherm.com/pdf/limiteu ... 60-361.pdf
no na googli som našiel toto pozrite výrobca ELTH typ 261/P
to je napr jeden čo tam je a má zaznačenú T° MAX 120 T° min nemá čiže bude to čidlo na 90°
???
//EDIT pozreral som aj zvyšné a sú to tie isté 261/P len jedno je 772, druhé 773 a tretie 774 a to neviem nikde nájsť
//EDIT2 dobre našiel som na inom fóre:
Ten šedý 773 je na 60oC
Ten červený 774 je na 90oC
Ten čierny 772 je na 40oC
btw ten caesar bude mať rovnakú IP asi len za to že provider bude SLOVANET alebo lepšie zabezpečím ROUTER na WPA
no na googli som našiel toto pozrite výrobca ELTH typ 261/P
to je napr jeden čo tam je a má zaznačenú T° MAX 120 T° min nemá čiže bude to čidlo na 90°
???
//EDIT pozreral som aj zvyšné a sú to tie isté 261/P len jedno je 772, druhé 773 a tretie 774 a to neviem nikde nájsť
//EDIT2 dobre našiel som na inom fóre:
Ten šedý 773 je na 60oC
Ten červený 774 je na 90oC
Ten čierny 772 je na 40oC
btw ten caesar bude mať rovnakú IP asi len za to že provider bude SLOVANET alebo lepšie zabezpečím ROUTER na WPA