Starcraft 2
Re: Starcraft 2 oznameny
aviceN: hej ale vtedy ma to nejak nebavilo. Hraval som ine strategie.
ide niekomu verzia od realoaded? nejdú mi patchy aplikovať
nakoniec sa na to možno vyprdnem a nabudem nahadzovať na aktuálnej šunke ale až na novom PC. kvôli krajšej grafike 
na tu hru cakam 5 rokov a vyhram hlavny dej,bocne misie a vyzvy za 6 hodim
Blizzard to co si robil tych 5 rokov?
Blizzard to co si robil tych 5 rokov?
Lama: Ved SC2 je rozdeleny na 3 casti nie?
ano je, este bude : StarCraft II: Heart of the Swarm (zerg kampan) & StarCraft II: Legacy of the Void (protos kampan)
Ale tieto este niesu.
A pocitam,ze budu najskvor asi za rok
Ale tieto este niesu.
A pocitam,ze budu najskvor asi za rok
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Lama : Tvoje prispevky je radosť čítat ..
robyl,najskvor
robyl,najskvor
An error occurred starting starcraft 2. please try again. čo s tým? vygooglil som že treba stiahnuť najnovšie ovládače, tie mám a stále to vypisuje, robilo to niekomu?
Rooobko: spočiatku ten istý problém, lebo som hned všetky zložky prepísal, ale najskôr treba nahodiť updaty. ale tie mi z nejakého dôvodu nejdu
tak nakoniec som sa dostal aj do menu (nainštaloval som to do inej zložky, nie program files...), bez crackovania, ale teraz pýta battle.net meno, tak teraz ťahám crack, cracknem to a uvidím..
//vyriešené, crackol som to crackom od reloaded a hra šlape.. treba to asi len preinštalovať do inej zložky a nainštalovať najnovšie ovládače
//vyriešené, crackol som to crackom od reloaded a hra šlape.. treba to asi len preinštalovať do inej zložky a nainštalovať najnovšie ovládače
-
aviceN
Guru
reloaded verzia ide super, len niekto je lenivy si precitat NFO, kde je napisany cely navod ako to instalovat ze...
nic v zlom chapci neberte si to osobne ale len chcem podotknut,ze ked ja som tu rozoberal crack tak som mal pokec s adminom a vy to tu rozoberate a nic.Aspon vidno co robi plna karma a 2000 prispevkov.
nfo som čítal. ako prvé. skúsim to preinštalovať tretí krát...aviceN napísal:reloaded verzia ide super, len niekto je lenivy si precitat NFO, kde je napisany cely navod ako to instalovat ze...
Lama: ked sa mi admin ozve a sprdne ma, berem. počet postov na tom nič nemení a karma už vôbec. svedčí to len o tom, že som tu už nejakú dobu
-
DeJF
Addict
Veď lama je regnuta skorej ako ty 
regnutý možno. ale neprispieval. aj ja som na niektorých weboch od roku xy, ale neobjavil som sa tam pár rokov
//jo, a 6 dní je fakt rozdiel
//jo, a 6 dní je fakt rozdiel
Na mna nemate 
ja som dlhu dobu bol bez netu taze tak.
Len to,ze skoro v kazdej teme sa rozobera crack ale zotru kvoli tomu len mna.
Len to,ze skoro v kazdej teme sa rozobera crack ale zotru kvoli tomu len mna.
ked na to dojde, tak teraz sprdnú mňa. no čo, som tu hosť. ako mnoho iných. ja som sa na začiatku len pýtal, či to niekomu ide 
-
W0Lf
Expert
ako je riesene menu hry ? bude to ako company of heroes , kde sa len pridavali nove kampane do hry ?
zo svojim netom som odkazany iba na LAN a oni mi ho zobrali.
spolieham sa na nejaký emulátor dúfam ze sa podarý
// dik, dúfam ze to vyriesi moj problem s LAN
spolieham sa na nejaký emulátor dúfam ze sa podarý
// dik, dúfam ze to vyriesi moj problem s LAN
Re: Starcraft 2
nechcem vyzerať ako nejaký debilko, ale stojí táto hra za to? nikdy som SC nehral, ale chcel by som to skúsiť, ale neviem, čo mám od hry očakávať. osobne mám strategické hry celkom rád, ale túto poznám len podľa názvu. a je ku tejto hre aj čeština?