Halovky - prosím poraďte
Halovky - prosím poraďte
Zdravím,
strašne sa mi páčia tieto halovky: http://www.sport-greifenberg.de/Schuhe/ ... :4527.html
ale hľadám nejaký SK alebo CZ e-shop, kde by som si ich mohol, kúpiť.
Prosím poradte mi.
strašne sa mi páčia tieto halovky: http://www.sport-greifenberg.de/Schuhe/ ... :4527.html
ale hľadám nejaký SK alebo CZ e-shop, kde by som si ich mohol, kúpiť.
Prosím poradte mi.
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Halovky - prosím poraďte
Ahojte ako zistim , ze ako vyzeraju halove kopacky? Ja si chcem kupit v michalovciach , prossim pomozte mi stym a este ci su aj pod 33 eur dik
-
Scorpion90
King
ja cez internet neobjednavam lebo napr. Objednam cislo 43 a ked pridu tak budu bud velke alebo male cize kazda znacka alebo vyrobca ma ocislovane inak , ale aj tak dakujem aspon uz viem ako vyzeraju
no neviem ci kazdy vyrobca/znacka ma ocislovane inak, ale na to sluzia normy, ktorich sa musia drzat a uz staci len zistit, ktora to je. Potom tie velkosti neni problem vypatrat
-
DanielDevil
Addict
má pravdu, napr. adidas treba kupovať o číslo vačšie ako nike a puma, ale behni do obchodu a vyskúšaj si konkrétnu značku a potom objednaj z netu 
ahojte chel by som tieto botasky ale neviem ako sa volaju plz poradte my vopred dakujem
-
DanielDevil
Addict
to video je z roku 2006 myslíš že ich ešte vyrábajú?
jj ked adidasky alebo ine tak preco nie , prosiiim poviem my niekto ako sa volaju ? zboznujem tie boty ... DIK
-
IamMartinQo
Star
Podľa mňa, sú to Nike Total 90, ale tie prvéé čo boli, ked som dal go googlu tak mi pár podobných našlo, ale ide o to že väčšinu nájde iba týchto nových Total T90...
-
prask
Light Professional
no ale hlavne su to turfy. to su modeli ktore sa casto od ostanych zo serie dost lisia. takze ak by si zhanal halovky z tej istej serie tak to nemusi byt identicke.
no ale vazne je to stare video takze to uz si malokto spomene. mne sa to podoba na ten prvy model ktory mal snurky na boku. to bolo este pred total 90 a to uz asi nezozenes
no ale vazne je to stare video takze to uz si malokto spomene. mne sa to podoba na ten prvy model ktory mal snurky na boku. to bolo este pred total 90 a to uz asi nezozenes
no potom skoda a ake by som mal kupit? Nemam rad boty ktore maju hrubu podrazku , tote co mal on su dobre na freestyle football