eset smart security 4
eset smart security 4
Ahojte neviete mi prosim Vas povedat ako zmenim jazyk v eset smart security 4 mam nemecku verziu a chcem aspon anglicku, dakujem.
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: eset smart security 4
A keby skúsiš stiahnuť Slovenskú? www.eset.sk/download/komercna
mam eset smart security na 30 dni a a uz ho mam takto asi cca 10ty krat a stale ked odinstalujem stary co skoncila platnost a nainstalujem novy tak subory v karantene tam vzdy su rovnake.. to sa akoze oni nevymazavaju automaticky s odinstalovanim alebo co??... to akoze kde su tie virusy ked je eset odinstalovany?.... daju sa nejako natrvalo odstranit? lebo je v karantene aj polozka odstranit ked kliknem mysou pravym ale este som to nerobil a neviem ako ich odstrani ci natrvalo ci ako
-
hojko
Site Admin
mizuno: Skus pouzit program Unlocker. A teoreticky to drzi v karanetne az do restartu pocitaca, takze po restartne alebo cez nudzovy rezim by to mohlo ist zmazat.
ked dam kontrola pocitaca tak mi nenejde ani 1 virus ale ked dam karantena tak ich tam mam furt tych 15 nechapem tomu ako potom ze mi nenajde ani 1 viiir 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Lebo už ich antivírus našiel. Už sú neškodné.
Keď antivírus nájde vírus, tak ho buď odstráni alebo umiestni do karantény. V karanténe sú už neškodné.
Keď antivírus nájde vírus, tak ho buď odstráni alebo umiestni do karantény. V karanténe sú už neškodné.
no ok ale mne ho aj odstranilo aj presunulo do karanteny.....
-
caesar1987
Addict
odstranilo ti ho z disku, pretoze sa nedal liecit lebo ten subor bol len virus a v karantene je ten virus, teda povodny subor. Ten mozes odstranit, nic sa nestane.
ked su v karantene tak to nevadi pc ..... to je ako by boli len odkazy ze dakedy existovaly??? 
-
caesar1987
Addict
nie. to su realne subory ktore su ale v krantene. Su "zbalene" v jednom subore ktory vie otvorit len tvoj antivir.
nepozskode to pc ked to tam budem mat aj 1 rok???? ci to poskodi????
nevies citat ze v karantene su uz neskodneee
-
caesar1987
Addict
pokial ty neobnovis subory z karanteny tak ti nemaju ako poskodit pc.
Ved aj subory v karantene sa daju vymazat,... no mam na mysli ten zoznam zachytenych suborov,...
aha co je to ked mi tam ukazuje planovač:naplanovanych uloh 5 ...... ???? :L
LOL7 to su vlastne ulohy ktore vykonava samotny eset po starte po aktualizacii atd atd
Ja osobne mam odfajknute iba prve dva (automaticka aktualizacia)
ostatne ulohy ma nezaujimaju heh zbytocne brzdia system ak prebieha samotna uloha
Ja osobne mam odfajknute iba prve dva (automaticka aktualizacia)
ok diki za rady vsetkym
ako udelim vynimku v esete smart security 4 napr na nejaky crack aby mi furt nehlasilo ze je to infiltracia?
No ak ju hodi do karanteny tak jednoducho vyber moznost obnovit a viac nekontrolovat,..